Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La nova plafaforma dels clubs d'atletisme "Volem pista ja" es presenta i reclama unes instal·lacions dignes on entrenar

Iniciaran una recollida de firmes i duran a terme activitats reivindicatives

Els representants dels diferents clubs atlètics sollerics a l'Infante Lois | Jaume Quirós

Tots els clubs d’atletisme, muntanya i triatló de Sóller s’han constituït en plataforma per reivindicar millores en matèria d’instal.lacions. Club Atletisme Tòfol Castanyer, Círculo Sollerense, Club de Muntanya i Escalada Sóller (CMES), Club Esportiu s’Espardenya, Club Esportiu Gymnàpolis i Vicenç Reynés Triatló integren el grup de treball "Volem Pista Ja!" que demana que la vall de Sóller disposi d’una pista d’atletisme en condicions.

El camp Infante Lois del Port de Sóller va acollir dissabte l’acte de presentació de la plataforma. Allà, representants de tots els clubs han explicat que a Sóller l’atletisme es troba a la cua en matèria d’infrastructures. Asseguren que "durant les darreres dècades a Sóller s’han millorat totes les instal.lacions esportives i s’han construït altres de noves, però els practicants dels esports atlètics no disposen d’un lloc digne on entrenar i preparar les seves competicions".

"Volem Pista Ja!" iniciarà aquest mes de desembre una recollida de signatures que posteriorment es presentaran a l’Ajuntament de Sóller. També es sol.licitarà el suport de clubs d’altres disciplines esportives, per tal de posar èmfasi en la demanda per acabar amb un deute que es considera històric. A més, es duran a terme diversos actes i iniciatives per reivindicar i argumentar, des d’un punt de vista constructiu, aquesta petició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.