Setmanari d'informació local - 139 anys

El CF Sóller presentà els 16 equips amb els que compta aquesta temporada

Més tard del que acostumava a ser habitual, dijous el C.F. Sóller va dur a terme l’acte de presentació dels seus equips per la present iniciada temporada, en un acte que va reunir la gran majoria de jugadors, tècnics, directius i familiars a Can Maiol.
Després de fer la foto de rigor de cada equip, es va iniciar l’acte amb l’entrada dels jugadors dels diferents equips, i amb els del femení i de Tercera fent el passadís, mentre l’speaker anava cridant els jugadors un per un sobre la gespa de Can Maiol.
Un cop tots els equips estigueren ordenats al centre del camp, es donà pas als corresponents parlaments, i aprofitaren per donar les gràcies als pares per la confiança dipositada en el club de futbol any rere any.
El capità del primer equip, Aitor Martín, va agrair la presència i assegurà que farien el possible per mantenir la categoria.
També l’entrenador Toni Sánchez va demanar que voldrien que cada diumenge la tribuna presentés el mateix aspecte que presentava ahir, ben plena amb els pares i mares i familiars dels jugadors i que farien el possible per aconseguir l’objectiu de la permanència, sabent que no serà fàcil.
Hi assistí el Batle i també regidor d’esports, Miquel Nadal, que també es va dirigir als presents recordant que enguany es compleix el centenari del camp i que el mes de gener es farà l’acte commemoratiu.
Al final tots els jugadors i entrenadors s’assegueren a la tribuna per fer-se la pertinent foto de família, com a cloenda de l’acte en el qual es trobaren a faltar les paraules del president.
Una de les novetats va ser que també es va presentar l’àlbum de cromos del club, dels diferents equips, i es va obsequiar amb dit àlbum a qui en va voler i es podien adquirir els cromos i els altres objectes del club solleric.
La festa acabà amb una xocolata amb ensaïmades per a tots els presents que anaren molt bé, ja que la temperatura era baixa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.