Setmanari d'informació local - 138 anys

Què fer? On anar?

DARRERS DIES DE LES FESTES DE DEIA Aquest cap de setmana finalitzaran les festes patronals de Deià en honor a Sant Joan i que començaren dimecres. Per avui dissabte i durant tot el dia se celebra la I Trobada d'Artesans de Deià. A les 18 h. concert de jazz i passacarrers infantil. El vespre revetlla amb les orquestres Malpaso i Lolo's Band. Demà diumenge a les 19 h. partit de futbol de fadrins contra casats i el vespre actuació de Diabéticas Aceleradas.

FESTES DE SANT PERE AL PORT Fins dimarts se celebren les festes patronals de la Barriada Marinera amb un atractiu programa d'actes que trobareu a l'especial festes que s'inclou juntament amb aquest exemplar.

CENTENARI DEL CÍRCULO SOLLERENSE De dijous a diumenge de la setmana que ve se celebraran diferents actes inclosos dins el programa commemoratiu del centenari del Círculo Sollerense. Dijous cinema amb les pel.lícules de Xesc Mariaina. Divendres teatre amb el grup Nova Terra. Els dos actes al pati del col.legi de La Caritat. Dissabte dia 3, Mostra de Radioaficionats i el vespre revetlla a Plaça.

VETLLADA MUSICAL ELS DIUMENGES A PLAÇA Amb l'arribada del bon temps s'han reiniciat les vetllades musicals dels diumenges a la Plaça Constitució per iniciativa dels Cafeters. Serà a partir de les 21.30 h. amb el grup Cocktail.

CONVOCATS ELS PREMIS LITERARIS VALL DE SÓLLER 1999 Un any més el Grup Novetat ha convocat els Premis Literaris Vall de Sóller de poesia, narració curta i glosa. Els treballs que han d'esser en català s'han de presentar a la Llibreria Calabruix abans del 20 de juliol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.