Setmanari d'informació local - 138 anys

Què fer? On anar?

CONCERT DE JAZZ A LA PLAÇA CONSTITUCIÓ
Pel proper dijous dia 8, està prevista la celebració d'un interessant concert de jazz a la Plaça Constitució que oferirà el renombrat grup Richard Vinton Band. Serà a partir de les 22 h. i compta amb el patrocini de Sa Nostra, Obra Social i Cultural.

LA BARRIADA DE L'HORTA INICIA DIVENDRES LES SEVES FESTES
Divendres dia 9 comencen les festes de la Barriada de l'Horta, que tornen després d'uns anys d'absència. Per divendres estan prevists els següents actes: A les 17.30 h. Amollada de coets i repicada de campanes. A les 18.30 h. Jocs infantils al parc infantil de l'Horta. A les 20 h. inauguració de l'exposició de bonsais a l'Escola Pública de l'Horta. I a les 22.30 h. al solar de Ca'n Miró, Nit de rock amb els grups Rompiendo Cuerdas, Art Acustic Band i Ja Som 5.

CONVOCATS ELS PREMIS LITERARIS VALL DE SÓLLER 1999
Un any més el Grup Novetat ha convocat els Premis Literaris Vall de Sóller de poesia, narració curta i glosa. Els treballs que han d'esser en català s'han de presentar a la Llibreria Calabruix abans del 20 de juliol. Es poden presentar dos treballs per autor i han d'anar acompanyats d'un sobre tancat amb les dades personals de cada autor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.