Setmanari d'informació local - 138 anys

Què fer? On anar?

EXPOSICIÓ D'ELISABETH LE PRIOL AL CASAL DE CULTURA
Fins dia 15 d'agost es pot visitar al Casal de Cultura-Museu de Sóller l'exposició de pintura abstracta que baix el títol de »Es Jardí Botànic» ofereix l'artista de nacionalitat francesa Elisabeth Le Priol.

EXPOSICIÓ DE PILAR CERDÀ A CA'N PUIG
També fins dia 15 d'agost romandrà oberta a la sala d'exposicions de l'antiga Fàbrica de Ca'n Puig la mostra d'escultures de l'artista pollencina Pilar Cerdà, que presenta algunes obres realment ben interessants.

CINEMA A LA FRESCA
Per segona setmana consecutiva, els aficionats al cinema ténen una cita amb les sessions a la fresca que tindran lloc diumenge, dilluns i dimarts a partir de les 22 h. amb la projecció de les pel.lícules !Vaya fugitivo!, La espada Mágica, i per acabar dimarts la cinta de terror titolada Fallen. Recordau que l'entrada és de 500 pts.

JAZZ A LA FRESCA A PLAÇA
El proper divendres dia 13, a partir de les 22 h. tindrà lloc a la Plaça Constitució un interessant recital de jazz a la fresca a càrrec del renombrat grup Longa que oferirà un interessant repertori amb algunes interpretacions pròpies.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE DEIA
Continua endavant el XXI Festival de Deià, que pel proper divendres 13 d'agost ens anúncia una vetllada de flamenco a Son Marroig a partir de les 21 h que protagonitzaran Salvador Suero (cantaor) i Ian Davies (guitarra).

VETLLADA MUSICAL ELS DIUMENGES A PLAÇA
Continuen les vetllades musicals dels diumenges a la Plaça Constitució patrocinades pels cafeters. Com sempre estarà amenitzada pel grup Cocktail i començarà a les 22 h.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.