Setmanari d'informació local - 138 anys

Qué fer? On anar?

EXPOSICIÓ DE GRAVATS DE LAURA MARTIN
Dijous que ve dia 19 a partir de les 19.30 h. tindrà lloc a la Capella de les Escolàpies la inauguració de l'exposició de gravats de l'artista Laura Martín, titulada —Instants—. Romandrà oberta fins dia 26 d'agost.

JAZZ A LA FRESCA DILLUNS A PLAÇA
El proper dilluns dia 16, a partir de les 22 h. tindrà lloc a la Plaça Constitució un interessant recital de jazz a la fresca a càrrec del renombrat grup holandès Carolyn Breuer Quartet que oferirà un interessant repertori amb algunes interpretacions pròpies.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE DEIA
Continua endavant el XXI Festival de Deià, que pel proper divendres 20 d'agost ens anuncia un concert a Son Marroig a partir de les 21 h de violí i piano a càrrec de Lluís Mizrahi, que oferirà obres de Elfrida Andrée, Castillon i Beethoven.

EXPOSICIÓ D'AQUAREL.LES DE MARIA TERESA ESTARELLES COLL
Divendres dia 13 va obrir les seves portes l'exposició d'aquarel.les de l'artista sollerica Maria Teresa Estarellas Coll a la botiga Pells Aina, ubicada al carrer Romaguera, n' 1. L'horari de visita és de 9 a 13 h. i de 17 a 20 h. Romandrà oberta fins dia 31 d'agost.

VETLLADA DE TEATRE GESTUAL A PLAÇA
El proper dia 20 i obrint les vetllades de les festes patronals, tindrà lloc a Plaça una vetllada de teatre gestual, un teatre poc conegut però molt interessant. Serà a càrrec de la Companyia Res de Res, que posarà en escena l'obra —Qualsevol Nit—. Començarà a les 22 h.

VETLLADA MUSICAL ELS DIUMENGES A PLAÇA
Continuen les vetllades musicals dels diumenges a la Plaça Constitució patrocinades pels cafeters. Com sempre estarà amenitzada pel grup Cocktail

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.