Setmanari d'informació local - 138 anys

Pere Borràs s'imposa a l'sprint a Binissalem

A la Cursa d'es Vermar

Aquest passat dissabte es va celebrar baix l'organització de Ciclos Gomila una nova edició de la ja tradicional —Cursa d'es Vermar— a Binissalem amb la participació d'un gran nombre de corredors, en concret més de 50. La prova transcorria en un circuït interurbà d'uns 10 qms. de recorregut al qual els corredors havien de fer set voltes completant un total de 70 qms. havent de superar algunes pujades poc significatives. Després d'haver aconseguit durant la temporada alguns segons i quarts llocs, aquesta ha estat la primera victòria del solleric Pere Borràs després de realitzar una cursa molt sèria i intel.ligent. Borràs que ja a la segona volta va intentar un atac i aconseguir uns segons d'avantatge sobre el gran grup acompanyat de Toni Abraham, però l'intent durà poc temps donat que foren agafats pel grup. A partir d'aquí el solleric es va dedicar a guardar força per intentar un nou atac que va arribar a 3 quilòmetres del final però tampoc fructificà, doncs a 1'5 qms. de l'arribada fou agafat per Josep Pieras arribant els dos a la meta que va creuar el solleric en primer lloc amb un temps d'1h. 48'42''. Borràs s'ha mostrat satisfet de la victòria donat que li donarà moral cara a afrontar la Setmana Internacional per a Màsters i Cicloesportistes que comença dilluns que ve.