Setmanari d'informació local - 138 anys

Tots els solars no construits de Bens d'Avall poden ser desclassificats

La regidora d'Urbanisme, Rosa Chico, ha proposat convertir-los altre pic en rústics

La comissió informativa d'obres i urbanisme que s'ha reunit aquesta setmana a aprovat en primera instància una nova mesura proteccionista urbanística de l'Ajuntament solleric, proposada per la responsable d'urbanisme, Rosa Chico.

La mesura, que segurament serà polèmica, suposa que l'Ajuntament està disposat a aturar el resorgiment de la urbanització dels Bens d'Avall, a Alconàsser, desclassificant tots els solars no construits que tornaran a la seva condició primitiva de terrenys rústics i, per tant, no urbanitzables.

Cal recordar que fa poc més d'un mes la promotora de la urbanització, Alcázar S.A., reuní els propietaris dels Bens d'Avall per tal d'intentar tornar a posar en marxa la urbanització, només construida en un petit percentatge i aturada des de fa anys.

Segons s'informà en aquell moment, la representant d'Alcàzar, Rosa Lucio, assegurà als propietaris que si no s'impulsava definitivament la urbanització els terrenys podrien ser reclassificats com a rústics com així pareix que ara vol fer l'Ajuntament.

S'ha de dir que Alcázar es presentá davant els veinats en qualitat de propietari de la majoria dels solars no construits, però declinà assumir la dotació de serveis en la seva totalitat.

Nucli rural  

Segons informà Rosa Chico, la fòrmula que s'intentarà dur endavant per tornar aquests terrenys a rústics i per tan protegir el que queda de la costa sollerica d'Alconàsser, serà que quedin inclosos dins el Pla Especial baix la figura de —nucli rural—, per la qual cosa les cases existents podrien tenir dotació de serveis i la resta dels terrenys serien rústics i no urbanitzables.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.