Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Lluc Garcia Actualitat_down

Sóller » Local

Deià recuperarà d’ofici el pas per dos camins públics

|

L’Ajuntament de Deià ha iniciat els tràmits per reobrir dos camins públics que romanen tancats. Es tracta del camí del Cingle d’en Visc i del de la torre de sa Pedrissa. En aquest darrer cas el camí de ferradura original va ser tancat per la propietat i es va donar un pas alternatiu per un sender que, segons el batle de Deià, Lluís Enric Apesteguia. «és de molt menor qualitat».

Sóller » Local

«Per al 2021 tenim 4 milions disponibles»

|

Andrea Pomar, tot i la seva joventut, 35 anys, ja té una dilatada experiència política L’any 2011 es va incorporar a l’Ajuntament com a regidora dels IPIS. Posteriorment passà al Partit Popular. Aquesta legislatura és la responsable de les àrees d’Hisenda i Educació.

«El llaüt de fusta està en declivi»
Sóller » Local

«El llaüt de fusta està en declivi»

|

Ignasi March és conegut al Port per haver estat el seu darrer mestre d’aixa. De les drassanes dels March han sortit moltes de les barques de pesca o d’esbarjo de Sóller, moltes d’elles ja descomparegudes. Els usuaris de la mar també han cercat la comoditat de les barques modernes fetes en sèrie

Sóller » Local

Solemne investidura de LLucia Bibiloni i Catalina Arbona com Valentes Dones

|

Un any més, l’acte d’investidura de les Valentes Dones i el Pregó de Festes es va convertir en l’acte més protocol·lari i solemne de les Festes de la Fira i el Firó . Com és sabut en aquesta ocasió l’honor del càrrec ha recaigut en Catalina Arbona i Llucia Bibiloni que, il·lusionades, van assegurar que l’ostentarien fidels al compromís que suposa amb els valors i l’esperit del Firó i, per tant, amb la història i la imatge del municipi.