Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Lluc Garcia Actualitat_down

El popular repartidor Miquel ‘Llauner’ reviurà en forma de caparrot
Sóller » Reportatges

El popular repartidor Miquel ‘Llauner’ reviurà en forma de caparrot

|

Pocs són els sollerics de més de 35 anys que no saben qui era en Miquel ‘Llauner’. Miquel Aguiló Moyà va ser un popular repartidor de premsa, especialment conegut per ser el distribuïdor del setmanari Sóller, fundat fa 136 anys per Joan Marquès Arbona i que als anys 70 va ser adquirit pel Grup Serra, actual titular d’aquesta capçalera.

Sóller » Societat i Cultura

«Cal difondre més el Museu de Ciències»

|

El manacorí Rafel Matamales és el nou conservador del Museu Balear de Ciències Naturals. És biòleg de formació, màster en paleontologia i, actualment, està finalitzant el seu doctorat en geologia, que ha desenvolupat com a investigador predoctoral a l’Institut Català de Paleontologia (ICP).

Sóller » Local

Deià recuperarà d’ofici el pas per dos camins públics

|

L’Ajuntament de Deià ha iniciat els tràmits per reobrir dos camins públics que romanen tancats. Es tracta del camí del Cingle d’en Visc i del de la torre de sa Pedrissa. En aquest darrer cas el camí de ferradura original va ser tancat per la propietat i es va donar un pas alternatiu per un sender que, segons el batle de Deià, Lluís Enric Apesteguia. «és de molt menor qualitat».

Sóller » Local

«Per al 2021 tenim 4 milions disponibles»

|

Andrea Pomar, tot i la seva joventut, 35 anys, ja té una dilatada experiència política L’any 2011 es va incorporar a l’Ajuntament com a regidora dels IPIS. Posteriorment passà al Partit Popular. Aquesta legislatura és la responsable de les àrees d’Hisenda i Educació.