Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Lluc Garcia Actualitat_down

Sóller » Local

Solemne investidura de LLucia Bibiloni i Catalina Arbona com Valentes Dones

|

Un any més, l’acte d’investidura de les Valentes Dones i el Pregó de Festes es va convertir en l’acte més protocol·lari i solemne de les Festes de la Fira i el Firó . Com és sabut en aquesta ocasió l’honor del càrrec ha recaigut en Catalina Arbona i Llucia Bibiloni que, il·lusionades, van assegurar que l’ostentarien fidels al compromís que suposa amb els valors i l’esperit del Firó i, per tant, amb la història i la imatge del municipi.

Trobada per a la constitució d'un cercle local de Podem
Sóller » Local

Trobada per a la constitució d'un cercle local de Podem

|

Un grup de persones de Sóller, representants de diferents àmbits veïnals i professionals, va realitzar dijous una primera trobada per tal d'estudiar la constitució d'un cercle local de Podem (Podemos). La reunió s'havia posat en coneixement de i previ contacte amb Podemos nacional i Podem Mallorca i segons els seus organitzador va ser «molt satisfactòria».

Fornalutx entra en el gruix de les Festes
Sóller » Comarca

Fornalutx entra en el gruix de les Festes

|

Fornalutx culminarà aquest cap de setmana les seves Festes Patronals que enguany, com a novetat, es van iniciar amb el pregó de Miquel A. Adrover, el passat diumenge. També ahir es va celebrar l'altre ‘plat fort' del programa amb la correguda del bou pels carrers del poble.

Educació descarta ampliar aquest any el col·legi del Port utilitzant una part de la Casa del Mar
Sóller » Local

Educació descarta ampliar aquest any el col·legi del Port utilitzant una part de la Casa del Mar

|

La conselleria d'Educació no ampliarà aquest curs l'escola Pere Cerdà del Port de Sóller ja que l'Ajuntament, per diverses circumstàncies, no ha pogut facilitar els espais de la Casa del Mar, adjacents al col · legi públic, en no poder dur a terme els compromisos que, al seu torn, havia adquirit amb la Conselleria de Salut, titular d'aquest últim immoble.

Sóller » Societat i Cultura

Exitosa trobada de bandes i colles de xeremiers

|

Dissabte es va celebrar a Sóller la desena edició de la Trobada de Xeremiers que tornà a reunir a grups d'arreu de Mallorca. A les 11 del matí els més de 120 músics que  van participar en l'esdeveniment van sortir plegats en cercavila, partint de Can Prunera fins a Plaça. Després de fer una volta entre un nombrós públic els distints grups van interpretar divereses peces sobre el cadafal.

Con és constum també es van lliurar els reconeixements que enguany van ser per als xeremiers Toni Genovart, de Son Servera i per a solleric Pep Forteza "En Pep de s'estanc de Plaça", un dels impulsors de l'esdevenient. També es va fer un agraiment públic a l'exregidor de l'Ajuntament de Sóller Miquel Nadal pel seu suport als inicis de la trobada.