Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Lluc Garcia Actualitat_down

Sóller » Societat i Cultura

«Cal difondre més el Museu de Ciències»

|

El manacorí Rafel Matamales és el nou conservador del Museu Balear de Ciències Naturals. És biòleg de formació, màster en paleontologia i, actualment, està finalitzant el seu doctorat en geologia, que ha desenvolupat com a investigador predoctoral a l’Institut Català de Paleontologia (ICP).

Sóller » Local

Deià recuperarà d’ofici el pas per dos camins públics

|

L’Ajuntament de Deià ha iniciat els tràmits per reobrir dos camins públics que romanen tancats. Es tracta del camí del Cingle d’en Visc i del de la torre de sa Pedrissa. En aquest darrer cas el camí de ferradura original va ser tancat per la propietat i es va donar un pas alternatiu per un sender que, segons el batle de Deià, Lluís Enric Apesteguia. «és de molt menor qualitat».

Sóller » Local

«Per al 2021 tenim 4 milions disponibles»

|

Andrea Pomar, tot i la seva joventut, 35 anys, ja té una dilatada experiència política L’any 2011 es va incorporar a l’Ajuntament com a regidora dels IPIS. Posteriorment passà al Partit Popular. Aquesta legislatura és la responsable de les àrees d’Hisenda i Educació.

«El llaüt de fusta està en declivi»
Sóller » Local

«El llaüt de fusta està en declivi»

|

Ignasi March és conegut al Port per haver estat el seu darrer mestre d’aixa. De les drassanes dels March han sortit moltes de les barques de pesca o d’esbarjo de Sóller, moltes d’elles ja descomparegudes. Els usuaris de la mar també han cercat la comoditat de les barques modernes fetes en sèrie