Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Lluc Garcia Actualitat_down

Sóller » Local

Expedient al concessionari de recollida d’escombraries de Deià per incompliment

Ll.G.
Encara amb la vigent problemàtica de la manca d’aigua, els veïnats de Deià denunciaren aquesta setmana greus retards en el servei de recollida d’escombraries. El batle Lluís Apesteguia admeté les deficiències en l’activitat de Fomento de Contratas y Construcciones (FCC), i atribuí el conflicte a «un deficient servei per part de l’empresa responsable».
Més demana la limitació del trànsit cap al centre
Sóller » Local

Més demana la limitació del trànsit cap al centre

Ll.G.
Més per Sóller ha denunciat aquesta setmana el «caos circulatori» que provoquen a diari els cotxes de visitants deguin a una mala regulació del trànsit en el centre. Segons el grup municipal de Més, la situació milloraria molt limitant l’accés al centre pel carrer Nou només a vehicles residents i als serveis, tal com es va fer fa uns anys.
Sóller » Local

La badia, un estiu més, saturada d’embarcacions

Ll.G.
Els usuaris de les platges del Port estan molestos per la gran quantitat d’embarcacions de tota mena que romanen fondejades al mirall d’aigua de la badia de Sóller. Molts atribueixen a aquesta gran quantitat d’embarcacions, entre altres possibles causes, la mala qualitat de les aigües que aquest estiu ja s’ha fet notar al Port de Sóller i es pregunten quan serà que l’administració competent posi un límit a aquesta manera de recalar.