Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Paco Grancha Actualitat_down

Sóller, en alerta taronja a partir d'avui capvespre per l'arribada d'una DANA
Sóller » Local

Sóller, en alerta taronja a partir d'avui capvespre per l'arribada d'una DANA

Paco Grancha
Sóller estarà a partir de les 17 hores d'avui capvespre en alerta taronja per l'arribada d'una DANA. Tot i que estava previst que les precipitacions arribessin demà, finalment la DANA s'ha avançat, i avui capvespre ja poden caure al municipi intenses pluges. Aquesta informació ha estat facilitada avui al matí per l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).
Sóller » Societat i Cultura

Les Havaneres arriben al Port aquest cap de setmana

Paco Grancha
Aquest cap de setmana arriben les esperades Havaneres al Port de Sóller. Entre el divendres i el dissabte, centenars de persones es reuniran a la platja d'en Repic per gaudir amb les tradicionals actuacions que animaran a tots els presents. Enguany les havaneres compliran la seva onzena edició, consolidant-se ja com un esdeveniment molt populós dins Mallorca.
Sóller » Local

Pla de xoc contra el lloguer turístic il·legal

Paco Grancha
Els establiments turístics il·legals continuen sent una realitat en el municipi any rere any. Tot i que es van fent una sèrie de controls anuals per tal d’identificar-los, es van produint constants irregularitats en un punt tan turístic com és el de Sóller. Per aquest motiu, el regidor de Turisme, Sebastià Aguiló, vol incrementar pròximament les inspeccions sobre els establiments turístics de la Vall. Una sèrie de programades actuacions ajudaran a localitzar les irregularitats que es fan a Sóller.
Sóller » Reportatges

El Port, molt implicat en la conservació de la mar

Paco Grancha
El Port de Sóller fou l’escenari encarregat d’acollir el passat cap de setmana la primera edició del ‘Mediterranean Fest’, el festival dedicat a la Mar Balear. L’objectiu de l’esdeveniment fou convidar a gent de totes les edats a apropar-se a la mar per tal de conscienciar-la de la importància de la conservació marina i implicar-la en la seva protecció.
Sóller » Societat i Cultura

Fornalutx obligarà a tallar les festes a les tres de la nit

Paco Grancha
Fornalutx donà per finalitzades el passat diumenge les seves tradicionals festivitats d’estiu. Tot i que la majoria dels participatius actes se celebraren sense cap incident, unes destrosses provocades durant el dissabte vespre han obligat l’Ajuntament a prendre una decisió. En una nota aclaridora emesa ahir per la regidoria de Festes, expliquen que «des de l’Ajuntament ens veim obligats a finalitzar les festes a les tres de la matinada».
Tomeu Bisbal Busquets, regidor de Cultura i Festes de Fornalutx
Sóller » Local

«Feim unes festes per a la gent del poble»

Paco Grancha
El fornalutxenc Tomeu Bisbal Busquets ha volgut organitzar per a enguany, juntament amb l’equip de govern, unes festes més familiars, dirigides concretament a la gent del poble. Entre les aficions del protagonista destaquen, entre d’altres, la passió per la caça, l’agricultura i el senderisme