Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Paco Grancha Actualitat_down

Sóller » Reportatges

Avenços cap a la inclusivitat al municipi solleric

|

El municipi solleric continua avançant cap a la inclusivitat. Durant els darrers anys, l’Ajuntament ha escoltat en infinitat de reunions les necessitats manifestades per part dels familiars d’infants amb diversitat funcional, les quals s’han anat resolent. La pròxima gran passa serà la de convertir diversos parcs infantils de la Vall en inclusius, per tal que els joves amb diversitat puguin gaudir d’ells completament.

Joan Det serà el pregoner de la Fira de la Taronja que tendrà lloc el 29 i 30 d’abril
Sóller » Local

Joan Det serà el pregoner de la Fira de la Taronja que tendrà lloc el 29 i 30 d’abril

|

La Fira de la Taronja 2023 ja té data. Serà els dies 29 i 30 d’abril i ha assignat el seu pregoner i també el seu Taronja d’Or. Després d’una reunió celebrada durant aquesta setmana entre el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, i el clúster Sóller Bon Dia, s’han donat a conèixer els noms dels dos importants protagonistes.

La borrasca Juliette causa danys incalculables en el bestiar de la Serra
Sóller » Local

La borrasca Juliette causa danys incalculables en el bestiar de la Serra

|

Les dures conseqüències de la borrasca Juliette continuen sortint a la llum. El bestiar de la Serra de Tramuntana ha sofert danys «incalculables» durant aquestes darreres setmanes. La quantitat de neu acumulada sumada a la falta de menjar pels animals durant diversos dies han provocat la pèrdua d’una part important del ramat de la zona. Molts d’aquests animals es troben encara sense localitzar.

Sóller » Reportatges

«La nova gerència ha fet un canvi dràstic»

|

Alfonso Gómez Vega, més conegut com a ‘Fonso’, ha estat vinculat al club de tennis i pàdel de Sóller durant disset anys. Fa unes setmanes va decidir presentar la seva dimissió, els motius de la qual explica en aquesta entrevista. També parla sobre el nou projecte que inicia amb Carlos Lobato