Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

Sóller » Local

La Fiscalia arxiva la investigació dels 1.500 expedients d’obres

|

Després de més de dos mesos d’investigació, la Fiscalia de les Illes Balears ha remès un ofici a l’Ajuntament de Sóller anunciant que arxiva la investigació dels 1.500 expedients d’obres que s’havien acumulat al departament des de 1987. Així, segons l’informe de Fiscalia no veu indicis de delicte, per la qual cosa s’ha decretat l’arxiu de la investigació.

Sóller » Societat i Cultura

«No és cert que no ens interessi la Cultura»

|

Miquel Nadal és una persona molt coneguda dins el món de l’esport, de fet l’any al 1986 va ser elegit esportista de l’any. Descriu la seva tasca al front de les regidories de Cultura i Esports de «fàcil i agradable», gràcies a la tasca diària que fan els funcionaris de l’Ajuntament

Sóller » Local

L’Ajuntament rebutja expropiar la Fàbrica Nova per ser BIC

|

L’Ajuntament ha rebutjat expropiar la Fàbrica Nova. Així ho indica el decret signat per batlia a través del qual es notifica als propietaris aquesta decisió. El document expressa que, un cop examinada la documentació pels tècnis municipals i pels serveis jurídics, s’ha ressolt desestimar la sol·licitud per iniciar l’expedient d’expropiació forçosa de l’edifici.

Sóller » Local

Nou intent per donar sortida al Defensora

|

D’ençà que l’Ajuntament signà el conveni com a propietari del teatre Defensora Sollerense l’any 1998 han estat moltes les opocions que ha cercat el Consistori per donar-li un nou impuls i convertir-lo de nou en un teatre municipal.

Sóller » Local

Les escoles públiques demanen una brigada pel manteniment dels centres

|

Els directors de les escoles públiques de Sóller demanen a l’Ajuntament una brigada que s’encarregui del manteniment dels centres. El CEIP Ses Marjades, Es Puig, Pere Cerdà i Es Fossaret han remès una carta al batle, Carlos Simarro, sol·licitant la creació d’una «Brigada Escolar, integrada per un o dos membres, amb la finalitat que operi exclussivament als centres baix les ordres de la regidoria d’Educació».

Sóller » Local

La Indicació Geogràfica Protegida de la taronja de Sóller, en la recta final

|

El procés per declarar una Indicació Geogràfica Protegida (IGP) per a la taronja de Sóller està apunt de finalitzar. El gran entrebanc que hi havia quan s’inicià el procés l’any 2016 per demanar una marca o segell distintiu per al cítric era que només s’acceptava la varietat canoneta, però després de varis estudis s’ha decidit incloure a totes les varietats cultivades a la Vall de Sóller.

Sóller » Societat i Cultura

«Reivindicam un lloc adient per assajar»

|

Paco Grancha Garrido és el nou president de l’Associació d’Amics de la Música. Juntament amb Nico Amengual i set components més conformen la nova junta de la Banda de Música constituïda el passat 18 de juny. Un dels seus principals objectius és que l’Ajuntament pagui el director