Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

Sóller » Local

Veïnats denuncien la mala olor que fa la depuradora de Son Puça

|

Queixes veïnals per les males olors que desprèn la depuradora de Son Puça. Aquesta setmana alguns veïnats residents a la zona de l’Horta s’han reunit amb l’Ajuntament per denunciar de nou l’olor que fa l’EDAR de Sóller, sobretot durant els mesos d’estiu a l’alçada entre la Roca Roja fins al desviament cap a la carretera de Deià.

Sóller » Local

Un pla sobre l’arbrat del cementiri evitarà fer malbé les tombes

|

Des de la seva creació, el cementiri de Son Sang està concebut com un espai enjardinat on s’hi han sembrat espècies vegetals relacionades amb el món funerari. Amb el pas del temps, l’arbrat ha crescut al costat de moltes tombes, la qual cosa en l’actualitat dona problemes als propietaris d’aquestes perquè les arrels aixequen el trespol i part dels monuments funeraris.

Sóller » Local

El Consell exigeix a la propietat que apuntali la Fàbrica Nova

|

El Consell insta als propietaris de la Fàbrica Nova a adoptar mesures per consolidar l’edifici i evitar així despreniments cap a la via pública. L’òrgan supramunicipal sol·licità a la propietat de l’edifici a assegurar l’estructura per evitar que l’única fàbrica de teixits que queda al municipi caigui i pugui produir algun dany.

Sóller » Local

La Vila actualitzarà el catàleg públic de camins

|

L’Ajuntament ha sol·licitat una ajuda que permetrà actualitzar el catàleg municipal de camins. Aquest catàleg el redactà el Consell el 2006 i s’aprovà el 2013 quan es van incloure la majoria de camins que avui ja formen part del llistat que té la Vila, però la redacció i actualització de la nova planimetria permetrà incorporar i canviar la titularitat d’alguns