Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

Sóller » Local

El món cultural fa anys que està en crisi

|

Com tants d’altres sectors, el món de la cultura també s’ha vist paralitzat per la pandèmia i en certes ocasions fins i tot, s’ha hagut de reiventar. Tot i això, la gent que hi treballa o hi està relacionada d’alguna manera ja coneix què significa viure en la incertesa.

Mercat de Sóller
Sóller » Local

«Els joves venen més a comprar al mercat»

|

Francesc Martínez Castañer (Sóller, 1981) és l’actual president de l’Agrupació de comerciants del Mercat Municipal. També regenta un trast de fruita i verdura des de fa onze anys, juntament amb el seu germà. Hem parlat amb ell perquè ens expliqui l’estat actual d’aquesta instal·lació.

La majoria de la planta hotelera de Sóller tancarà de nou demà davant la davallada de reserves
Sóller » Local

La majoria de la planta hotelera de Sóller tancarà de nou demà davant la davallada de reserves

|

Després de gairebé tres setmanes d’activitat turística, la planta hotelera de Sóller tancarà de nou demà davant la davallada de les reserves. Tot i que en anteriors temporades era normal que les reserves baixassin després de les vacances de Pasqua, en aquesta ocasió el tancament dels establiments ha estat provocat per la clausura o la prohibició de viatjar des dels mercats emissors.

Sóller » Local

«El que més demanen són banys públics»

|

Guillem Puig Mascaró (Fornalutx, 1966) treballa a l’oficina d’informació turística (OIT) de Sóller des de 2009. És un apassionat a la lectura, el cinema, la música i la natura. Ens ha concedit aquesta entrevista per parlar-nos com és la seva feina de cara al públic.

Sóller » Local

Queden instal·lats els guarda-raïls a la carretera

|

Després de la rectificació del conseller de Mobilitat, Iván Sevillano, de subsituir els murs prefabricats de pedra per barreres mixtes, aquesta setmana la brigada del Consell ha instal·lat els guarda-rails folrats de fusta al tram de la carretera Ma-11.