Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

SOLLER. PATRIMONIO. NUEVO INTENTO PARA DAR SALIDA A LA DEFENSORA SOLLERENSE.
Sóller » Local

La Defensora Sollerense recolza vendre Ses Marjades per acabar el teatre

|

La Societat Defensora Sollerense dona suport a la idea de vendre Ses Marjades per finalitzar les obres del teatre Defensora. En una carta emesa a aquest setmanari, la Junta Directiva de l’entitat considera que per posar en funcionament el teatre i posar-lo al servei de tots els sollerics és necessari treure doblers de la venda d’aquest edifici municipal «que no té cap valor com a patrimoni a conservar i molt manco d’utilitat», comenten.

Sóller » Local

Proposta del Consell per crear un ruta pacificada fins el Port

|

El departament de Mobilitat i Infraestructures que dirigeix Iván Sevillano, presentà dimecres una proposta de millora de la carretera principal de Sóller que passa per la creació d’un carril bici i per a ús dels vianants que unirà Sóller i el Port i suposa la pacificació d’aquesta saturada via per fer-la més segura i transitable també als no automobilistes.

Sóller » Societat i Cultura

«Per escriure m’inspir en la meva filla»

|

Després de l’èxit obtingut amb el seu primer conte infantil, Margalida Fontanet no descarta esciure’n més, tot i que la sollerica de moment vol gaudir del moment i deixar que els infants llegeixin la seva primera història publicada, de la qual ja se n’han venut més de 50 exemplars

Sóller » Local

El Joventut Mariana, el club amb més antiguitat de Balears

|

El bàsquet està de celebració. De fet poques entitats esportives poden presumir de ser la més antiga de Balears que continua encara en actiu. És el cas del club Joventut Mariana, que durant aquesta temporada celebra el seu 80 aniversari. Coincidint amb aquest aniversari, Sóller es convertirà durant uns dies en el centre d’aquest esport, ja que al mes de maig farà 90 anys que es va jugar el primer partit de bàsquet.

Sóller » Local

Consell i la Vila negocien millorar la mobilitat

|

Full de ruta per millorar la mobilitat a la carretera del Desviament de Sóller. De fet, Consell i Ajuntament han acordat una reunió dimecres que ve amb l’objectiu d’acostar postures i donar resposta a les reivindicacions històriques del municipi que afecta a la principal via que connecta Sóller i el Port.

Sóller » Local

Agricultura destinarà 2 milions d’euros a la depuració terciària

|

La Conselleria d’Agricultura destinarà 2 milions d’euros per construir un sistema de depuració terciària a Sóller. Després de varis estudis realitzats per part de la Conselleria, els tècnics han constatat l’alt grau de salinitat que té l’aigua depurada que arriba als regants, per aquest motiu la implantació d’aquest sistema necessitarà d’una invesió major a l’esperada.