Setmanari d'informació local - 139 anys

Irene Cabrer

SOLLER - El pis superior del Defensora queda lliure de runes i deixa veure la forma de ferradura.

S‚Äôhan instal¬?lat unes
Sóller » Local

El teatre Defensora es reserva per a teatre i música

I. Cabrer

Es comença a perfilar i concretar com serà el nou teatre Defensora. L’equip de govern comunicà a l’oposició i a la junta de l’Associació Defensora Sollerense en diferents reunions que l’espai es reserva per a usos teatrals i musicals i, per tant, no serà un espai polivalent, tal com s’havia anunciat en un primer moment.

SEQUIA EN LAS FUENTES GRANDES DE SOLLER
Sóller » Local

Na Lladronera redueix el seu cabal un 33% respecte de 2023

I. Cabrer

L’arribada de l’estiu i la davallada dels cabals de les fonts es comença a notar a Sóller. Segons ha informat Aqualia, l’empresa que gestiona l’aigua al municipi, la font de na Lladronera ha reduït el seu cabal un 33% respecte de l’aportació que donava el 2023 per les mateixes dates. Per aquest motiu, fa 15 dies que Sóller agafa aigua de sa Costera que aporta 700 metres cúbics diaris, una situació que s’ha produït abans del que es tenia previst, segons indicà l’empresa.

SOLLER - El Govern rectifica i no eliminaràla parada de bus de Cetre tal com anuncià.
El TIB avança la temporada
Sóller » Local

Porcel vol treure la parada del bus de Cetre

I. Cabrer

El regidor no adscrit i encarregat de l’àrea de Mobilitat, Pep Porcel insisteix en el fet que la parada de bus de Cetre s’ha de traslladar a la carretera. Després de la presentació del projecte que el Consell vol fer a la Ma-11, el regidor considera que una de les solucions per pacificar aquest carrer i millorar la mobilitat per mor dels busos de grans dimensions, és «construir una estació a la carretera» a prop de la rotonda existent «el que implica que la gent no hagi de fer un gran desplaçament».

Sóller » Societat i Cultura

L’Ajuntament restaurarà set caparrots amb el romanent

I. Cabrer

La regidoria de Cultura té previst la restauració d’alguns dels caparrots municipals. Es tracta de set nans del conte de na Blancaneu que es troben en mal estat de conservació, per la qual cosa l’Ajuntament vol invertir més de 2.500 euros del romanent que encara s’ha aprovat per reparar els caparrots que s’utilitzen pels passacarrers i retornar-los al seu estat original.