Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

Sóller » Local

El Consell habilitarà un aparcament de 71 places

|

El departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell presentà dimarts un Pla insular d’aparcaments amb la finalitat de reduir els vehicles a les carreteres de Mallorca. Dins aquest pla està previst habilitar un espai per a estacionament a Sóller que constaria de 71 places per a cotxes; 10 places per a motos i altres vehicles a dues rodes i 3 punts de càrrega.

Sóller » Local

«El Gas ja no és una empresa local»

|

El Gas és una de les empreses centenàries de Sóller fundada l’any 1892. Des de fa uns mesos, Antoni Pons presideix la companyia elèctrica que s’ha expandit més enllà de les Illes i que té com a principal objectiu oferir un servei de qualitat i proper als abonats

Sóller » Local

Fornalutx comptarà amb dues instal·lacions de plaques solars comunitàries

|

L’Institut Balear de l’Energia (IBE) va treure a licitació la redacció de 26 projectes d’autoconsum compartit. D’entre aquests projectes, dos dels que sortiran a subhasta seran pel municipi de Fornalutx. Tal com avançà aquest setmanari al mes de febrer, l’ajuntament apostà per les energies renovables d’ús comunitari en tant que està inclòs en una zona qualificada de Paisatge Pintoresc i «els particulars no poden col·locar plaques damunt els seus habitatges», afirmà el batle, Francesc Marroig.