Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

Sóller » Local

Les platges, llestes per iniciar la temporada

|

La concessionària de les platges del Port començà a instal·lar ahir matí els para-sols a la platja d’en Repic amb l’objectiu de tenir llest el servei per al cap de setmana. Tot i que fa dues setmanes que els operaris preparen l’arena per acollir els banyistes, no va ser fins ahir que dugueren els para-sols i les hamaques. Aquestes s’instal·laren complint la distància reglamentària a causa de la Covid-19.

Sóller » Local

El ple aprova no prorrogar de moment la concessió a Aqualia

|

El ple ordinari municipal celebrat dimarts aprovà per unanimitat no prorrogar de moment la concessió amb l’empresa gestora de l’aigua, Aqualia. La moció, que fou presentada per l’agrupació socialista, demanava un pacte per remunicipalitzar l’aigua una vegada finalitzi el contracte amb l’empresa, l’any 2030.

La pandèmia fa caure les vendes d’oli d’oliva DO
Sóller » Local

La pandèmia fa caure les vendes d’oli d’oliva DO

|

La pandèmia també ha afectat la comercialització de l’oli d’oliva amb segell Denominació d’Origen (DO). A finals de novembre de 2020 la Cooperativa de Sóller disposava de més de 10 mil litres d’excedent d’oli d’oliva que no va poder vendre com a DO Oli de Mallorca.

Sóller » Local

«Volia que la gent se sentís com a casa»

|

Toni Pons Frau (Sóller, 1958) va regentar el popular bar Turismo durant trenta anys i el traspassà als seus nebots al novembre de 2019. Des de llavors es dedica a les seves aficions com anar d’excusió, llegir, cuinar i mirar el futbol. També li agrada col·leccionar obres d’art. Ens ha concedit una entrevista per parlar del bar Turismo i de com confeccionà el cartell que ha resultat el guanyador el premi a la Fira de 2021.

Sóller » Local

Més de 20 restaurants fan part de les Jornades de la Taronja

|

Les XV Jornades de la Taronja comencen demà i duraran tot el mes de maig. Així ho varen anunciar a la presentació feta dimecres passat per la representant del clúster Sóller Bon dia, Llucia Pizá, i el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, qui explicaren que duraran de dia 1 a dia 31 de maig.

Sóller » Local

El Port reivindica un pla de mobilitat per a la primera línia

|

El darrer any el Port de Sóller ha estat protagonista d’algunes intervencions per part de l’administració, ja sigui per part de Costes, per part de Ports de les Illes Balears o el propi Ajuntament de Sóller. Tot i això, els seus habitants continuen reivindicant algunes millores que, segons ells, són necessàries per continuar la vida en aquest nucli costaner que consta de gairebé 3.000 habitants.