Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Irene Cabrer Actualitat_down

POLEMICA EN LA CARRETERA DEL PUIG MAJOR POR LAS CARRERAS ILEGALES EN LA SERRA DE TRAMUNTANA.
Sóller » Local

Sóller demana al Consell que actuï contra les pujades il·legals

I. Cabrer
L’Ajuntament ha sol·licitat ajuda al Consell perquè actuï davant les carreres il·legals que es continuen produint els caps de setmana i els capvespres a la carretera Ma-10. Així mateix, ha demanat a la institució insular que augmenti el control per eliminar els campaments il·legals que es produeixen dies abans de la pujada al Puig Major.
Sóller » Local

El romanent s’aprova per ple només amb els vots de PP i Seny

I. Cabrer
El ple ordinari celebrat dimecres aprovà únicament amb els vots de l’equip de govern format per PP i Seny i Sentit destinar 3,7 milions d’euros del romanent a 54 projectes. De totes aquestes propostes, 1 milió d’euros serà per a les primeres tasques de consolidació de la façana de Defensora i per eliminar els enderrocs del seu interior, mentre que els 2,7 restants es destinaran a les diferents regidories per «cobrir les necessitats que té el poble de Sóller» apuntà la regidora d’Hisenda, Andrea Pomar.
L'estat actual del Defensora
Sóller » Reportatges

El Defensora s’ensorra

I. Cabrer
Una telefonada a les 9.18 minuts del matí alertava dimarts a la Policia Local de l’enfonsament del teatre Defensora, que quedà en ruïna després que s’esfondràs la teulada de la nau central.