Setmanari d'informació local - 138 anys

Què fer? On anar?

EXPOSICIÓ »ONES» SOBRE ART TÈXTIL A CA'N DULCE
Fins el proper 23 de desembre es pot visitar a Ca'n Dulce l'exposició »Ones», dedicada a l'art tèxtil. Compta amb el patrocini de l'Obra Social de Sa Nostra.
EXPOSICIÓ DE JAUME PINYA A LA RESIDENCIA
L'artista solleric Jaume Pinya ens ofereix la seva exposició »Sediments» a les sales de l'hotel La Residència que es podrà visitar durant un parell de setmanes. Us l'aconsellam.
CONCERT D'OBOE I PIANO A LA CAPELLA DE LES ESCOLÀPIES
El proper divendres dia 17 de desembre, a partir de les 20.30 h. tindrà lloc a la Capella de les Escolàpies ún interessant concert a càrrec de J.M. Gonzàlez (oboe) i Óscar Martín (piano). Ens oferiran un atractiu programa.
CONCURS DE BETLEMS TRADICIONALS
El grup Tradicionalista Independent de Sóller ha organitzat un concurs de Betlems Tradicionals. Entre els participants es sortejarà un petit Bon Jesuset amb pessebre. Per participar, cal apuntar-se a l'Oficina d'Informació Municipal abans del 18 de desembre. El sorteig es farà dia 24 a migdia i serà públic.
EXPOSICIÓ COL.LECTIVA A CA'N PUIG
El proper divendres dia 17 tindrà lloc a Ca'n Puig la inauguració d'una exposició col.lectiva en la qual es podran contemplar obres de Paz Alcoverro, Josep Maria Alcover, Mateu Bauzà, Miquel Àngel Campano, Toni de Cúber, Rafel Joan, Michael Kane, Toni Llabrés, Jaume Pinya i Xavier Salvador. Serà a partir de les 20 h. L'exposició es podrà visitar fins el 17 de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.