Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Què fer? On anar?

CONCERT A CÀRREC DEL COR STUDIUM
El Cor de Cambra Studium Aureum acompanyat d'Orquestra Barroca oferiran avui dimarts a les 20 h. »Vespres de Nadal». Dirigirà el cor, Carles Ponsetí, mentre que el director d'escena és Rafel Lladó.
CONCURS DE BETLEMS TRADICIONALS
El grup Tradicionalista Independent de Sóller ha organitzat un concurs de Betlems Tradicionals. Entre els participants es sortejarà un petit Bon Jesuset amb pessebre.
EXPOSICIÓ COL.LECTIVA A CA'N PUIG
Fins el proper 17 de gener es pot visitar a Ca'n Puig una exposició col.lectiva en la qual es poden contemplar obres de Paz Alcoverro, Josep Maria Alcover, Mateu Bauzà, Miquel Àngel Campano, Toni de Cúber, Rafel Joan, Michael Kane, Toni Llabrés, Jaume Pinya i Xavier Salvador.
EXPOSICIÓ DE LUC BERENSEN A SA BOTIGUETA
El passat divendres va obrir les seves portes a Sa Botigueta l'exposició de l'artista Luc Berensen, que ens ofereix la seva obra més recent. Es podrà visitar fins a final d'any.
EXPOSICIÓ DE MIQUEL ÀNGEL BERNAT A LA CAFETERIA SÓLLER
Durant totes les festes de Nadal romandrà exposada a la Cafeteria Sóller una mostra de l'obra recent de l'artista solleric Miquel Àngel Bernat. Es tracta de paisatges urbans.
EXPOSICIÓ DE PAU MARTÍ AL TALLER DE CA'N PERLUS
Fins el dia 6 de gener es podrà visitar al Taller de Ca'n Perlus, ubicat a la Gran Via, nº 6 ,' l'exposició de l'artista Pau Martí que ens ofereix la seva obra més recent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.