Setmanari d'informació local - 139 anys

La carn de vacú cau en picat a les carnisseries i restaurants

Els consumidors sollerics han deixat de comprar aquest producte en un 80%

La greu crisi alimentària de les —vaques boges— també ha arribat a Sóller.
Després de setmanes de manca d'informació les darreres notícies sobre la malaltia han arribat a incidir en els hàbits de consum dels sollerics. Les carnisseries de la Vall han reduït en més d'un 50 per cent les vendes de carn vacuna, segons han manifestat diferents professionals de Sóller. Segons Josep Valls, delegat del gremi de carnissers a Sóller i president de l'agrupació del mercat, la davallada ha estat encara més important arribant fins a un 80 per cent. Tot i això la crisi de les vaques boges ha afavorit també la venda de les carns alternatives: porc, xot, aviram, conill i fins i tot de les més —exòtiques— que es venen a les grans superfícies com l'estruç, el cérvol i d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.