L'escriptor solleric i col.laborador d'aquest setmanari, Miquel Ferrà Martorell, acaba d'afegir un nou guardó dins la seva ja llarga trajectòria literària. Es tracta d'un premi atorgat per la Gourmand World Cookbook Awards al llibre —La cuina de la Revolució Francesa i les Illes Balears—, que ha estat considerat com el millor llibre de cuina francesa. El llibre, que fou presentat tot just fa un any, està editat per Documenta Balear i introdueix el lector en l'encant de la cuina francesa i la seva influència sobre els costums, l'art, la literatura i la cuina balear del segle XIX i s'hi ofereixen les maneres més senzilles de preparar els plats més sofisticats. Després d'aquest guardó, el llibre competirà a la final pel títol de millor llibre del món a Perigueux.
Premiat el llibre «La Cuina de la Revolució Francesa», de Miquel Ferrà
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).