Setmanari d'informació local - 139 anys

Benet Vicens ha estat elegit pels seus companys de professió com «millor cuiner de Mallorca 2004»

55 cuiners mallorquins acaben d'elegir com a millor cuiner de Mallorca el xef del restaurant Bens d'Avall, el solleric Benet Vicens. Vicens va obtenir el 22 per cent dels vots d'un jurat format per 54 dels més reputats xefs, quedant per davant Koldo Royo, Joseph Sauerschell i el també mallorquí Tomeu Caldentey. El particular concurs gastronòmic va ser organitzat pel setmanari «Brisas» que publicà el resultat en un extens reportatge a la seva passada edició del dissabte dia 22 de gener. El jurat les formaven cuiners de Mallorca de tots els estils i tendències, joves i veterans, entre d'ells molts premiats: mallorquins, bascos, alemanys, catalans, italians, asiàtics, anglesos, incloent innovadors i d'altres de tradicionals. Benet Vicens ha manifestat que l'elecció ha representat per a ell «un autèntic orgull, sobretot pel fet que m'hagin elegit els meus propis col.legues». Benet Vicens va néixer a Sóller l'any 1963 i des de molt jove es va sentir atret per «l'art dels fogons» de tal manera que des dels 10 anys ja es va implicar en el negoci familiar de Bens d'Avall que avui dirigeix amb molt èxit juntament amb la seva espòs, Catalina Cifre. Amb aquest reconeixement els seu companys de professió el consideren com un dels màxims exponents de la Nova Cuina balear.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.