Setmanari d'informació local - 138 anys

Pep Guerrero mostra la seva obra a Can Prunera

La nova exposició de Pep Guerrero, que du el títol de ‘Des orient a occident. De l’antiguitat als nostres dies’, es va inaugurar divendresr vespre a Can Prunera en el marc de les activitats del Museu per celebrar el seu desè aniversari.
Segons paraules de l’artista solleric en aquesta mostra el públic «es trobarà amb peces procedents de les ruïnes de Pompeia, tapissos romàntics del segle XVIII i fins i tot amb l’Estàtua de la Llibertat, tot disposat al llarg de dues sales que es connecten a través d’un fil conductor molt especial».

Es tracta d’un projecte únic en el que l’artista cerca crear «una atmosfera museística», al voltant de la seva pròpia trajectòria.
Guerrero amb aquesta mostra és el primer cop que exposa al seu poble natal.
Innovador en matèria d’art Guerrero destaca per trobar la manera de convertir objectes en desús en obres d’art. Ell remarca que «la idea desenvolupada en aquest recorregut portava rondant-me pel cap des de feia anys». La mostra compta també amb peces desenvolupades amb artistes com Agatha Ruiz de la Prada.

A l’acte d’inauguració hi va assistir un nombrós públic. Guerrero va destacar que «quan me feia més il·lusió exposar a Can Prunera va ser quan m’ho oferiren». Representants municipals i de la Fundació Tren de l’Art foren presents a l’acte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.