Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia Local controlarà les terrasses de la Plaça

La Policia Local de Sóller durà a terme una campanya informativa entre els encarregats de bars i cafeteries de plaça per tal que respectin les limitacions de les terrasses i deixin els espais suficients per passar a vianants i a persones amb mobilitat reduïda que es desplacin amb cadires de rodes. També demanaran que es deixi espai suficient per a passar amb cotxets d’infants, varen informar fonts municipals.

Aquesta campanya es realitzarà les properes setmanes, que és quan les cafeteries tornen a obrir per a iniciar la campanya turística 2020 i quan es preveu delimitar quin espai correspon a cada establiment.

El regidor de Governació, Carlos Darder, va explicar que de moment es descarta imposar sancions a aquells que imcompleixin la normativa, ja que es tracta de “primer informar” a tothom de quines són les limitacions de l’espai assignat i evitar confusions.
Darder també va explicar que l’anterior equip de govern del pacte d’esquerres tenia previst suprimir una filera de cadires i taules en tot el perímetre de la plaça, reduint així en un 30 per cent el nombre de taules disponibles a les terrasses de les cafeteries.

L’equip actual, no obstant, descarta aplicar aquesta mesura que ja estava preparada de l’anterior legislatura en entendre que ocasiona un “greu perjudici” als comerciants, tot i que se’ls informarà de quines són exactament les limitacions de les seves respectives explotacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.