Setmanari d'informació local - 138 anys

Familiars cuidadors volen impulsar una plataforma perquè es creï un centre de dia

La residència Bell Entorn

Un grup de familiars cuidadors de malalts dependents volen impulsar a Sóller una plataforma perquè l'Ajuntament creï en el municipi un centre de dia que compleixi amb tots els requisits per atendre aquestes persones i garanteixi suficients places públiques.

Alguns d'aquests familiars van assistir dies enrere al Ple municipal en què es debatia una moció d'Unides Podem que tenia aquest objectiu.

Tot i que el Partit Popular tenia en el seu programa electoral la creació de dos centres de dia a Sóller, aquesta moció va ser rebutjada pels vots de la majoria (PP, Ciutadans i PI). Els familiars expliquen que alguns d'ells es veuen obligats a portar a les persones que depenen d'ells fora del municipi, on hi ha centres de dia ben equipats. Ara han fet un pas endavant i s'avancen a la iniciativa municipal, tot i que de moment només han convocat una reunió de possibles afectats per tal de pressionar l'equip de Govern perquè posi en marxa aquest centre assistencial.


Els familiars no estan disposats a seguir esperant i en tot cas exigiran un centre que reuneixi "tots els requisits". Des de Podem s'ha demanat que es revisi la concessió administrativa de la residència Bell Entorn i que aquesta inclogui un centre de dia amb places públiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.