Setmanari d'informació local - 138 anys

2-2. El Sóller deixa escapar una avantatge de dos gols

Els gols de Bestard i Córdoba no bastaren per a fermar els tres punts

El Sóller tornà a empatar en el seu segon partit de lliga a Can Maiol, després de desaprofitar una avantatge de 2-0 que portava la seu favor quan mancaven 20 minuts per acabar el partit. Un penal al minut 89 a favor del Cardassar significà el 2-2 definitiu i volaren dos punts que ja es veien al sac dels sollerics.

Una primera part bastant fluixa, on no hi ha hagut ocasions clares a cap de les dues porteries, ha donat pas a una segona molt més animada. El Sóller s'ha avançat amb gols de Bestard de penal al minut 52, per després ampliar el marcador amb un gran gol de Córdoba al minut 64. Però quan la victòria semblava quedar a casa, el Cardassar marcava el 2-1 en el 69 i amb el temps gairebé esgotat, establia, de penal, l'empat definitiu.