Setmanari d'informació local - 138 anys

El PAC passa de fer 4 PCR diàries a fer-ne 25

Dharamshala (India), 04/09/2020.- An Indian Health worker takes swab samples of suspected people for coronavirus COVID-19 Rapid Antigen detection testing at hospital in Dharamsala, India 04 September 2020. India is listed as one of the most infected countries worldwide with a total coronavirus positive cases. EFE/EPA/SANJAY BAID Coronavirus in Dharamsala | SANJAY BAID - HT sq - EFE - EPA

El centre de salut de Sóller ha notificat un increment considerable en la realització de proves PCR. Aquesta setmana el PAC ha passat de fer 4 tests diaris a fer-ne 25, xifra que suposa que el nombre de proves realitzades a aquest centre s'ha multiplicat per 6.


Aquest increment ve provocat pels darrers brots que s'han esdevingut a la Vall, que han elevat la xifra de positius de 77 casos a 103 en els darrers set dies. Els casos començaren a apujar la setmana passada quan divendres el Govern notificà a l'Ajuntament que a Sóller s'havien enregistrat 18 noves PCR positives mentre que en les setmanes anteriors se n'enregistraven entre 0 i 4.


La regidora de Salut, Cati Pomar, assegura que es preveu que els casos continuïn en augment en els pròxims dies pel que, davant aquesta situació, demana a la població que se segueixin les mesures de prevenció estrictament. Així i tot, ha afegit que el PAC no està saturat, ja que "s'han organitzat molt bé i compten amb l'ajuda del Centre Covid per fer els rastrejos".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.