El món de la restauració sollerica està d'enhorabona, ja que des de fa pocs instants pot presumir de tenir un restaurant amb estrella Michelin. Béns d'Avall, de la mà dels seus "chefs" Benet i Jaume Vicens, han estat guardonats amb una estrella a la gala telemàtica que s'ha celebrat a la Real Casa de Correos de Madrid, la primera que es concedeix a un establiment de Sóller des de la creació de la famosa Guía Michelin.
Juntament amb la família Vicens, també s'ha sumat a la guía Santi Taura que, amb el restaurant Dins, són els dos nous integrants mallorquins. El cuiner llosetí, casat amb una sollerica i els propieataris del Béns d'Avall veuen reconeguda així la seva aposta i trajectòria per la gastronomía d'arrels mallorquines posada al servei de la qualitat i modernitat.
Es un luxe per a la Ciutat de Soller i un excel.lent prestigi per el resturant Bens D'Avall.
Enhorabona a Benet i Jaume Vicens per aquest guardo