Setmanari d'informació local - 138 anys

La primera sollerica en vacunar-se de la Covid viu als Estats Units i va rebre la dosi dia 23

Xisca Pérez Marquès és pediatra de cures intensives.

La vacuna encara no ha arribat a Sóller, però sí que ja hi ha alguns sollerics que s’han vacunat. La primera fou Xisca Pérez, que viu als Estats Units i rebé la dosi dimecres dia 23 de desembre.

Pérez és pediatra de cures intensives pel que forma part del personal sanitari, el primer grup a vacunar-se en aquest país. La metgessa explica que als hospitals dels Estats Units se subministren vacunes de Pfizer i també de Moderna i les injecten indistintament als pacients, pel que a ella li tocà la de Moderna. La pediatra comenta que després de posar-se la vacuna va tenir alguns efectes secundaris lleus tal com mal muscular o calfreds.

Tot i això, Pérez assegura que l’endemà de vacunar-se ja es trobava «perfectament bé» i que ara se sent més «contenta i protegida». A més d’ella, altres sollerics ja s’han vacunat com és el cas d’Esperança Oliver, una sanitària que treballa a la Residència Oms - Sant Miquel, la primera de Mallorca en començar a vacunar. Oliver va rebre la dosi de Pfizer diumenge, dia 27.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.