Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

Aina Borràs Actualitat_down

Sóller » Local

«La presencialitat és inherent a l’educació»

|

Bernat Josep Alemany Ramis (Palma, 1956) encapçala la vicepresidència del Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB) amb ganes de consens i de canvi. En aquesta entrevista explica quin és el seu paper d’ençà que el nomenaren per al càrrec i com ho compagina amb la seva feina com a director del col·legi concertat Sagrats Cors.

Sóller » Local

«Feia molta falta un projecte pel jovent»

|

Lídia Martínez és la nova directora del Casal de Joves de Sóller, un nou espai que pretén ser un punt de trobada per als al·lots i al·lotes d’entre 12 i 30 anys. Amb un grau superior d’animació sociocultural i turística, Martínez vol dinamitzar el Casal que l’Ajuntament ha construit enguany.

Sóller » Local

El PP avisa que la propietat no renovarà el contracte del pàrquing de la Gran Via

|

Al ple del passat dilluns, el PP advertí que la propietat de l’aparcament de la Gran Via, actualment de gestió municipal, té la intenció de no renovar el contracte amb l’Ajuntament. Durant el plenari, Darder avisà d’aquesta situació i posteriorment, el batle, Carlos Simarro, ha explicat que «la propietat té un projecte d’obra per aquest solar i per tant es preveu que en qualsevol moment no renovin el contracte amb la Vila».

Sóller » Local

«Molts sollerics volen créixer en el pàdel»

|

Miquel Arbona serà el capità del primer equip de pàdel federat que es crea a Sóller. Practica aquest esport d’ençà de fa quinze anys i des de llavors ja no ha deixat de jugar. Juntament amb els responsables del Club, Arbona s’enfronta al repte de capitanejar el nou equip masculí del municipi.