Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Aina Borràs Actualitat_down

Sóller » Local

«Som una generació amb poques oportunitats»

|

Joan Garcia (Sóller, 2005) cursa 4t d’ESO a l’IES Guillem Colom Casasnovas. És un jove amb una mentalitat i una maduresa poc habitual per la seva edat. Ens parla d’alguns dels temes més polèmics de la societat actual des del punt de vista de la seva generació.

Sóller » Local

L’hoteleria triplica les noves contractacions al mes de maig

|

Els nous contractes a Sóller incrementen amb el sector de l’hoteleria com a protagonista. L’arribada de turistes i l’avanç en la campanya de la vacunació han permès l’obertura de gairebé tots els hotels sollerics que han hagut de contractar nou personal o treure els treballadors que estaven en Erte.

Sóller » Local

Arranca la vacunació massiva al PAC

|

El programa de vacunació canvia i si fins ara els centres de salut anaven telefonant als pacients, ara ja són els mateixos usuaris els que poden triar el PAC del seu municipi com a punt de vacunació.

Sóller » Local

L’agricultura ecològica s’obri camí a Sóller

|

És ben sabut que Sóller és coneguda per tot arreu com la vall dels cítrics. El municipi té molts d’horts plens de tarongers i llimoneres que proveeixen de fruita a països de tot Europa. Però els pagesos no només es dediquen als cítrics, sinó que també hi ha un bon sector que cultiva hortalissa.

Sóller » Local

La Comissió de Medi Ambient dona llum verda al nou emissari

|

Llum verda al nou traçat de l’emissari submarí d’aigües residuals de Sóller.
La Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears (CMAIB) ha fet un informe favorable que avala la substitució de l’actual emissari per una canonada nova, a més de la modificació del traçat del desgüàs.