Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Aina Borràs Actualitat_down

Sóller » Local

Sóller 2010, el braç que gestiona part del serveis públics

|

Sóller 2010 és una entitat pública empresarial que s’encarrega de gestionar alguns serveis municipals per tal d’agilitzar-ne el procés. Funciona com a extensió de l’Ajuntament que executa els serveis i les obres que la Vila li encomana. Sóller 2010 depèn directament de l’administració, però pel fet de ser una empresa, té més facilitats administratives i burocràtiques per dur endavant els treballs.

Sóller » Local

La contractació de treballadors a Sóller apuja un 80% el març

|

La contractació ha augmentat considerablement durant el mes de març a Sóller amb l’arribada del bon temps i el començament de la temporada turística. Al municipi, s’han realitzat 146 contractes de treball nous, mentre que el mes de febrer se’n realitzaren 81, xifra que implica un augment del 80% vers el mes anterior.

Sóller » Local

L’ordenança que regula les plaques solars, a debat

|

L’Ajuntament vol donar una passa més en l’eficiència i l’estalvi energètic i ho vol fer amb el consens de tota la corporació municipal. Seguint les directrius europees i tal com marca l’agenda 2030 del Govern balear, d’aquí a 9 anys un 35% de l’energia utilitzada hauria de ser renovable.