Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Aina Borràs Actualitat_down

Sóller » Local

Sóller celebra les segones festes de la Fira en pandèmia

|

Enguany és el segon any consecutiu que Sóller viu unes festes de la Fira marcades per la pandèmia. No s’han vist les imatges habituals de tots els sollerics fent cua per fer l’ofrena a la Mare de Déu de la Victòria, o la Parròquia de Sant Bartomeu plena per celebrar la Missa Major.

Sóller » Local

La Fira de la Taronja perilla per mor de les restriccions

|

Les restriccions derivades de la pandèmia fan perillar la Fira de la Taronja del pròxim 30 de maig.
El fet és que el Govern prohibeix la celebració de fires, mostres, festes populars, revetles, sopars a la fresca i altres esdeveniments populars tant d’organització privada com municipal o insular.

Sóller » Local

Aguiló s’alia amb l’oposició per no prorrogar de moment la concessió a Aqualia

|

L’oposició i el regidor Sebastià Aguió s’han posat d’acord per no prorrogar la concessió de l’aigua. Aguiló ha anunciat que en el proper ple de dimarts donarà suport a la moció del PSOE de no prorrogar la concessió per a la gestió de l’aigua i, per tant, si el Partit Popular (PP) volgués allargar el contracte no tendria els vots suficients encara que el PI hi votàs a favor.

Sóller » Societat i Cultura

«No ser investides fou una decisió conjunta»

|

Maite Mas (1996, Sóller) i Marta Bauzá (1993, Sóller) són cosines, però també amigues. Decidiren presentar-se a Valentes Dones perquè des de ben petites viuen la Fira amb molta intensitat. Però lamentablement enguany viuen el seu segon any sense ser investides. En aquesta entrevista expliquen la seva opinió sobre l’ajornament de la investidura.

Sóller » Local

L’Ajuntament continuarà permetent l’extensió de terrasses un cop acabi l’Estat d’Alarma

|

L’Ajuntament ha anunciat que continuarà permetent l’ocupació de via pública amb terrasses un cop acabi l’Estat d’Alarma.
Després que el Govern estatal hagi anunciat que diumenge finalitza l’Estat d’Alarma, l’Ajuntament, des de la regidoria de Governació, ha decidit que seguirà donant permís als bars i restaurants perquè extenguin les seves terrasses ocupant part de la via pública com fins ara.

SOLLER - CORONAVIRUS - EPIDEMIAS - EL GOVERN AMPLIA EL TOQUE DE QUEDA PARA LOS BARES Y RESTAURANTES.
Sóller » Local

Firó amb toc de queda

|

El Tribunal Superior de Justícia Balear (TSJB) ha avalat la decisió del Govern Autonòmic de prorrogar el toc de queda, entre altres restriccions un cop acabi l'estat d'alarma aquest diumenge.