Setmanari d'informació local - 138 anys

Aina Borràs

Sóller queda, per ara, sense consulta de metge privat
Sóller » Local

Sóller queda, per ara, sense consulta de metge privat

A. Borràs
Les dues consultes de metge de família privades que hi havia a Sóller han tancat de moment les seves portes deixant el servei, que té molta demanda al municipi, descobert per ara. Fins aleshores, el metge Joan Bibiloni i la metgessa Maite Gual, donaven aquest servei als sollerics, però d’ençà del mes de novembre quan Bibiloni es va jubilar i després que dijous passat Gual baixés la barrera per motius personals, Sóller s’ha quedat sense metge de família amb consulta privada.
Sóller » Local

«Quant a renovables, sols s’opta per la solar»

A. Borràs
Mateu Valls és un dels fundadors de Netpellet, l’empresa amb la qual es va obrir la primera fàbrica de pèl·let de Mallorca, fins aleshores. Va emprendre aquest camí fa 10 anys, després de detectar que no es venien calderes ni estufes d’aquest tipus perquè no hi havia garantia de subministrament
Sóller » Local

Els Indignats Ma-10 desmenteixen la DGT: «Les motos no van a 35 km/h»

A. Borràs
La plataforma Indignats Ma-10 va desmentir ahir la DGT: «A la carretera de la Serra sí que es fan carreres il·legals i no és veritat que les motos van a una mitjana de 35 quilòmetres per hora. Ja n’hi ha prou que ens tractin com a ximples». Per demostrar-ho, els membres de la Plataforma van presentar un vídeo el matí a l’Estudi General Lul·lià de Palma, en un acte en què van aprofitar per carregar contra les administracions: «No fan res».
Sóller » Local

«És urgent tractar les addiccions a Sóller»

A. Borràs
Adela Mas es va graduar en Psicologia amb esment en Psicologia de la Salut i té el títol d’experta en Teràpia Familiar per la Universitat Complutense de Madrid. Llavors, va cursar el màster en psicologia clínica per poder exercir i està especialitzada en dol, ansietat, depressió, autoestima i teràpia de parella.
Sóller » Local

«Fer habitatge social és viable i necessari»

A. Borràs
Jaime Morell (Sevilla, 1988) s’establí definitivament a Sóller l’any 2014, però venia per temporades des de ben petit. Graduat en Arquitectura, muntà la seva pròpia empresa, Can Bac Arquitectos, amb la qual desenvolupa la seva activitat a Sóller. En aquesta entrevista explica quina és la situació actual del sector urbanístic del municipi i posa damunt la taula algunes propostes de canvi.
Sóller » Local

El Govern clarifica la Llei de les cremes agrícoles

A. Borràs

Després d'uns canvis a la legislació estatal i en la normativa autonòmica, la regulació del foc queda de la següent manera:

En rústic forestal: Cal autorització administrativa de Medi Ambient (971176677)
En rústic agrícola: Cal autorització administrativa d'Agricultura (971176567)
En urbà: Cal comunicar-ho a la Policia Local (618328178)