Setmanari d'informació local - 138 anys

Noves aglomeracions a la Serra per la nevada

Noves aglomeracions a la Serra per la nevada. | M.J.

La previsió de neu torna a col·lapsar la Serra de Tramuntana aquest diumenge. A primera hora de la jornada, ja s'apreciaven importants aglomeracions al 'Mirador de ses barques, on centenars de curiosos no es volien perdre la visió d'aquesta gran nevada. En aquest punt, l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil manté el tancament temporal d la carretera per l'acumulació de neu a la part alta, i per evitar accidents.

A l'ascens a al Puig Major, multitud de vehicles es trobaven estacionats -tal com s'aprecia en el vídeo- a banda i banda de la calçada, i es registren retencions en alguns dels trams.

La Guàrdia Civil, per raons de seguretat, informa que durant tota la jornada d'aquest diumenge té previst mantenir un control de tancament al Mirador de ses barques, i que s'estendrà fins a la cruïlla de sa Calobra, en ambdues direccions.

El departament de Carreteres del Consell continua informant aquest diumenge als conductors que prenguin precaució si accedeixen a aquestes zones de la Serra i recorda que el trànsit està tallat a la Ma-10 a partir de quilòmetre 20.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.