Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament asfaltarà els clots d’una dotzena de carrers

Els carrers de Sóller més perjudicats seran asfaltats en les properes setmanes.

L’Ajuntament ha elaborat una llista amb els carrers de Sóller que més clots tenen i preveu asfaltar-los en les setmanes vinents. Aquesta llista consta d’una dotzena de carrers en què s’inclouen Jeroni Estades; el Pont den Barona; Ca’s Jurat; Ca’n Creveta; Camí Vell de Palma; Andreu Coll; Poetessa Francisca Alcover i Camí d’en Bou. Aquesta actuació no consistirà a tapar els clots emplenant-los, sinó que s’asfaltaran els trams dels carrers que més perjudicats estiguin per tal d’igualar el paviment.

Des del Consistori ja han iniciat els tràmits administratius per contractar una empresa que dugui a terme el projecte. El portaveu del PP, Carlos Darder, ha explicat que encara no saben la suma de doblers que destinaran a aquesta actuació, ja que «depèn de la quantitat que Intervenció ens deixi gastar».

Més actuacions
El batle, Carlos Simarro, ha avançat que durant el primer semestre del 2021 vol dur a terme una «asfaltada potent» a molts de carrers de Sóller a la qual es destinarà una «quantitat de doblers molt important».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.