Setmanari d'informació local - 138 anys

Uns 60 comerços de Sóller i el Port formen una plataforma per impulsar els seus negocis

Alguns dels comerciants durant la presentació.

Uns seixanta negocis del petit comerç de Sóller i el Port han creat una plataforma amb l'objectiu de demanar ajudes econòmiques i possibles subvencions que ajudin a impulsar els seus negocis.

La iniciativa, que s'ha presentat avui matí, ha aconseguit agrupar els comerços que conformen la zona del centre de Sóller, els comerços ubicats dins el Mercat Municipal, els del Port de Sóller i la ja constituïda associació de comerciants del carrer de Sa Lluna. Segons una de les representants del comerços del carrer de Sa Lluna, Gràcia Andreo, ,"la intenció és també fer un front comú alhora d'organitzar fires, ofertes o altres que ens ajudin a donar un impuls al petit comerç solleric", per la qual cosa ha insisitit que tots els comerços que "per algun motiu no s'hagin incorporat a aquest grup, ho poden fer dirigint-se a una de les quatre representants de cada zona".

A la presentació hi han assistit la regidora de Desenvolupament Local, Cati Pomar, i el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, els quals han valorat molt positivament aquesta inciativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.