Setmanari d'informació local - 138 anys

La reforma a l’Escola de Música s’ajorna al mes de maig

SOLLER - L'ESCOLA DE MUSICA INICIA EL CURSO CON EL EDIFICIO APUNTALADO. | ARCHIVO

Aquestes vacances de Pasqua l’Ajuntament havia de reformar part de l’edifici de les Escolàpies, però tot apunta que les obres s’ajornaran fins que s’acabi el curs acadèmic. El motiu de l’ajornament és que «els dies de vacances no basten per enllestir la reforma i per tal de no interferir en el curs s’ha decidit ajornar-la fins al mes de maig» explica el regidor de Cultura, Miquel Nadal.


Les obres que es pretenen fer consisteixen en tomar les parets que separen les aules de l’escola del primer pis per tal de tenir un espai ampli per acollir la Banda Municipal. En arrancar les obres, les classes que ara es fan a aquestes aules, passaran a fer-se a la segona planta de l’edifici. Cal recordar que actualment la Banda no té un espai propi sinó que es troba a un passadís que uneix les aules del primer pis.


Aquest fet provoca que mentre es fa classe a les aules, la banda no pugui assajar al passadís perquè l’enrenou els molesta. Aquesta reforma, per tant, pretén donar solució a aquesta problemàtica que deixa sense possibilitats d’assajar a la Banda. El director de l’escola de Música, fa des que començà el curs que demana un espai alternatiu, ja que «és insostenible tenir els instruments enmig del passadís». Vercher afegeix que «si la Banda assaja, condiciona la resta d’aules que no poden fer classe».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.