Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller 2010, el braç que gestiona part del serveis públics

El batle vol que l’empresa municipal s’encarregui de futurs punts de càrrega pels cotxes elèctrics i de plaques solars públiques

Sóller 2010 és una entitat pública empresarial que s’encarrega de gestionar alguns serveis municipals per tal d’agilitzar-ne el procés. Funciona com a extensió de l’Ajuntament que executa els serveis i les obres que la Vila li encomana. Sóller 2010 depèn directament de l’administració, però pel fet de ser una empresa, té més facilitats administratives i burocràtiques per dur endavant els treballs. Aquest fou el principal motiu pel qual l’any 2005 es fundà l’entitat, per tal de facilitar a l’Ajuntament la gestió de certes àrees en comptes de contractar empreses externes, que implica més burocràcia i temps.

En un inici, l’entitat sorgí per tal de recuperar la gestió de les zones blaves d’aparcament que en aquell moment duia una empresa de Madrid. Tot i que nasqué amb la intenció primerenca de gestionar l’ORA, amb els anys ha anat adquirint més competències. Actualment gestiona els serveis de les zones blaves d’aparcament; la recollida de residus; la neteja viària; l’escoleta infantil municipal i el poliesportiu Son Angelats. A més, també s’encarrega de gestionar la part administrativa de la Funerària Municipal. Són 55 els treballadors que estan contractats per Sóller 2010 i que estan dividits entre les cinc àrees que gestiona l’empresa.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.