Setmanari d'informació local - 138 anys

El Port reivindica un pla de mobilitat per a la primera línia

Els veïns demanen un espai polivalent per a la joventut, un centre de dia, un millor accés a la barriada marinera i uns banys públics

Toni Timoner, Marga Sureda, Eli López, Anaïs Perrotte i Juan Oliver. | Jaume Quirós

El darrer any el Port de Sóller ha estat protagonista d’algunes intervencions per part de l’administració, ja sigui per part de Costes, per part de Ports de les Illes Balears o el propi Ajuntament de Sóller. Tot i això, els seus habitants continuen reivindicant algunes millores que, segons ells, són necessàries per continuar la vida en aquest nucli costaner que consta de gairebé 3.000 habitants.


En aquest sentit quasi tots els entrevistats coincideixen en què seria necessari fer un estudi de mobilitat que tengués en compte la primera línia i, si és el cas, també la segona per tal de restringir la circulació i donar més protagonisme als peatons. Aquesta és l’opinió del president en funcions de l’Associació de Veïnats del Port, Juan Oliver, el qual expressa que s’hauria de fer un estudi encomanat per l’Ajuntament de com es vol que sigui el Port a llarg termini.

Podeu llegir la resta de la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.