Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 20 restaurants fan part de les Jornades de la Taronja

La XV edició comença demà i s’allargarà tot el maig

La finca de Can Det a Biniaraix acollí la presentació de les Jornades de la Taronja d’enguany. | Irene Cabrer

Les XV Jornades de la Taronja comencen demà i duraran tot el mes de maig. Així ho varen anunciar a la presentació feta dimecres passat per la representant del clúster Sóller Bon dia, Llucia Pizá, i el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, qui explicaren que duraran de dia 1 a dia 31 de maig.


Per aquesta edició compten amb una participació rècord de més de 20 restaurants, situats entre el Port, Sóller i Fornalutx, els quals oferiran els seus menús a través de la web habilitada per aquesta ocasió www.firataronjasoller.com. Els interessats trobaran les propostes dels diferents establiments participants sempre comptant amb l’ingredient que dona nom a les jornades: la taronja.


Altres actes emmarcats dins les jornades són la lectura del pregó dia 15 de maig per part de Llucia Oliver a la plaça de la Constitució. Acte seguit es procedirà a omplir el cub que donarà pas al concurs Quantes taronges tenc? Finalment, la cloenda serà dia 30 de maig, que si l’estat d’alarma ho permet -segons Aguiló- es traslladarà a la plaça del Mercat. Allà es muntaran les paradetes d’artesans amb els diferents productes elaborats a partir dels cítrics i la Cooperativa tornarà a oferir també la mostra de taronges i llimones. L’accés al recintes serà restringit per tal de complir amb les mesures sanitàries.


El regidor ha confirmat l’edició d’un vídeo on el protagonista és Miquel Montoro, que promocionarà els menús i els establiments participants a la quinzena edició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.