Setmanari d'informació local - 138 anys

Creu Roja ha atès 230 persones, 190 més que l’any passat

La pandèmia no ha paralitzat l’entitat que fins i tot feu feina durant els tres mesos de confinament duent menjar a domicili

La pandèmia no ha paralitzat la seu sollerica de Creu Roja que no ha aturat de fer feina ni en els moments més crítics del confinament. Durant els mesos de març, abril i maig els voluntaris sortiren al carrer quan gairebé ningú més no ho feia per dur menjar a la gent que ho necessitava.


Davant la crisi econòmica derivada de la pandèmia han tengut una allau d’usuaris nous amb perfils molt diversos i sobretot que mai no s’havien trobat en una situació tan precària. Per aquest motiu s’han hagut de reinventar en la seva manera de fer feina i cercar alternatives per no deixar als seus usuaris de banda en aquests moments més difícils per a la ciutadania en general, però sobretot pels col·lectius vulnerables o en risc d’exclusió social.
Durant aquest darrer any han atès 190 usuaris més que l’any anterior gràcies a les persones que hi treballen desinteressadament. Així, si normalment l’entitat atenia a una mitjana de 40 o 50 persones, aquest darrer any n’ha ateses fins a 230.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.