Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 50 agents vetllaran per la seguretat d'un 'Firó' marcat per la pandèmia

Els efectius durant la reunió ahir a l'Ajuntament.

Una mica més de 50 agents de la Policia Local i Guàrdia Civil seran els encarregats de vetllar per la seguretat d'un 'Firó' marcat per la pandèmia i les restriccions.

Tot i que, a priori, només està previst la celebració del pregó, un concert d’Anegats i una competició lúdic esportiva, l’incertesa pel que fa a les mesures sanitàries dictades pel Govern d'Espanya està dificultant la planificació de l'operatiu policial.

Fonts policials han confirmat que es tracta d'un dispositiu conjunt entre Guàrdia Civil i Policia Local en el qual també participarà Creu Roja, 061 i Protecció Civil. Al principi, els agents muntaran controls preventius a les entrades i sortides del municipi. Al marge d'això, també hi haurà preparats retens policials per tenir capacitat de resposta davant de possibles altercats d'ordre públic.

Un dels problemes més significatius de la planificació policial és que està previst que, a les 00,00 hores del dia 9 de maig, s'aixequi l'Estat d'Alarma. És a dir, unes hores abans que arrenqui el Firó de Sóller (dia 10 de maig).

Els agents, fins al moment, desconeixen les restriccions de mobilitat que fixarà l'Estat i el Govern balear. Per aquest motiu, en la reunió de coordinació entre Policia Local, Guàrdia Civil i autoritats locals, no s'ha pogut traçar un dispositiu específic per a tal efecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.