Setmanari d'informació local - 138 anys

Les platges, llestes per iniciar la temporada

Dels 31 hotels associats avui en quedaran oberts 26

Ahir l’empresa concessionària de les platges instal·lava els para-sols. | Jaume Quirós

La concessionària de les platges del Port començà a instal·lar ahir matí els para-sols a la platja d’en Repic amb l’objectiu de tenir llest el servei per al cap de setmana. Tot i que fa dues setmanes que els operaris preparen l’arena per acollir els banyistes, no va ser fins ahir que dugueren els para-sols i les hamaques. Aquestes s’instal·laren complint la distància reglamentària a causa de la Covid-19.


Per altra banda, l’Associació Hotelera de Sóller indicà que a partir d’aquest cap de setmana, dels 31 establiments associats, 26 restaran oberts als clients que visitin Sóller. L’obertura de la majoria dels hotels estava prevista per una mica abans, però el retard amb l’obertura i el permís de viatjar des d’alguns dels mercats emissors ha provocat el retard en l’inici de la temporada.


Així i tot, segons explicà el president dels hotelers, Lluís Rullan, «la temporada enguany comença a poc a poc perquè tenim l’experiència de l’any passat i no ens volem precipitar». A part, Rullan argumentà la preocupació que tenen els empresaris alhora d’agafar els treballadors dels ERTO, ja que «si ens tornen canviar les mesures passades dues setmanes, és difícil organitzar el personal».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.