Setmanari d'informació local - 138 anys

Els sollerics podran demanar cita presencial al PAC a partir de dia 24

46749
Els majors de 50 anys ja es poden vacunar demanant cita. | SOLLER

El Centre de Salut de Sóller reobre l’agenda per a cites presencials a partir del dia 24 de maig.
Els sollerics podran demanar directament cita presencial sense haver de passar cap cribratge telefònic. Únicament els que tenguin símptomes cardiorespiratoris o símptomes clars de Covid seran primer ateses per telèfon abans d’acudir al PAC. D’ençà que començà la pandèmia, els metges d’atenció primària atenen els seus pacients telefònicament i si s’escau els citen presencialment.


A partir de dia 24, els centres de salut tornaran a la normalitat, tot i que la possibilitat de ser atès únicament per telèfon continuarà vigent.

Pel que fa a la campanya de vacunació al PAC, aquesta setmana únicament han arribat 30 vaccins a Sóller que s’han inoculat com a segones dosis als majors de 60 anys. A més, el Govern anuncià ahir mateix que a partir d’ara els majors de 50 anys ja poden demanar cita per a vacunar-se contra la Covid al web de l’Ib Salut.


Quant als casos de Covid al municipi, actualment hi ha 6 casos actius. En la darrera setmana no s’ha enregistrat cap nou cas a Sóller i per tant, la incidència acumulada es manté a la baixa amb 14,59 casos per cada 100.000 habitants.
Aquestes xifres són de les més baixes que s’han enregistrat al municipi d’ençà que començà la pandèmia al mes de març.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.