Setmanari d'informació local - 138 anys

El Museu de la Mar acull una mostra fotogràfica sobre el patrimoni pesquer

Avui s'ha inaugurat amb presència de les autoritats

El Museu de la Mar del Port ha inaugurat avui l’exposició fotogràfica El patrimoni de les comunitat pesqueres. La mostra consta de 24 instantànies que procedeixen del concurs de fotografia organitzat per The Coastal Union Germany i que s’emmarcà dins el projecte europeu Cherish del qual en formen part vuit regions: Portugal, Itàlia, Xipre, Mallorca, Alemanya, Grècia, Letònia i Països Baixos. El departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca ha organitzat aquesta exhibició com a part de les celebracions que es fan a tota Europa amb motiu del Dia Marítim Europeu, que se celebra anualment el dia 20 de maig.

Hi han assistit la vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Isabel Busquets, la vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot han assistit a l’acte, juntament amb el bate Carles Simarro i el director del museu Albert Forés.

L’exposició, que serà itinerant a tots els països participants, exposen celebracions tradicionals, pescadors treballant, barques i estris de pesca, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.