Setmanari d'informació local - 138 anys

Les oficines del registre es traslladen al primer pis

El departament de l'Ajuntament es rehubica per mor de l'arribada de l'ATIB

Les oficines del registre situades a la planta baixa de l'Ajuntament es rehubiquen al primer pis. El departament es canvia de lloc per mor de l'arribada de l'Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) al Consistori que s'ubicarà a la planta baixa on fins ara hi havia el registre.

Serà l'1 de juny quan l'ATIB començarà la seva activitat a l'Ajuntament, ja que actualment s'estan preparant les instal·lacions per aquest nou departament.

Cal recordar que el ple de l’Ajuntament celebrat el 9 de març aprovà cedir la gestió i la recaptació de tributs a l’Agència Tributària. Això suposa poder cobrar el 100% de les multes imposades a Sóller, i és que "just l’any 2019 l’Ajuntament deixà de cobrar 230.000 euros en aquest concepte i el total de deute pendent de cobrar que té aquest Consistori supera els 3 millons d’euros", apuntà dimarts la regidora d’Hisenda, Andrea Pomar, en explicar les condicions del nou conveni amb l’ATIB.

El conveni, que tendrà una vigència de 4 anys, també té l’objectiu dotar de mecanismes moderns i eficients per al servei de recaptació. La proposta va tenir el suport de tots els grups polítics, excepte de Més per Sóller que hi votà en contra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.