Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller enregistra un cas de Covid després de 20 dies sense nous positius

Feia 20 dies que no s'enregistrava cap nou positiu a Sóller i per tant la incidència acumulada se situava als 0 casos per cada 100.000 habitants. Aquesta bona tendència es va rompre ahir, ja que Sóller notificà un cas de Covid pel que la incidència apujà a 7,3 casos per cada 100.000 habitants.

La Conselleria de Salut ha creat un visor per tal de veure com afecta la pandèmia a cada municipi. A diferència de l'antic mapa Covid, el nou visor no inclou ni les defuncions per municipis, ni els casos actius. Aquesta nova eina mostra la incidència acumulada, la taxa de positivitat, els nous positius per dia, els casos segons l'edat i la quantitat i el tipus de proves realitzades al municipi.

Segons aquestes dades el 63,74% del total de casos que s'han enregistrat a Sóller han estat persones d'entre 15 i 64 anys. A més, a Sóller s'han realitzat un total de 16.991 proves diagnòstiques d'ençà que començà la pandèmia, de les quals la majoria (60,03%) han estat PCR.

El moment més crític al municipi fou al mes de setembre quan es va declarar el brot de Covid a la residència ara anomenada Fontsana Sóller en què la incidència acumulada a 14 dies era de 887,49 casos per cada 100.000 habitants.

Per contra, el moment en què la taxa de positivitat, és a dir la que calcula el nombre de proves positives sobre el total de proves fetes, fou més alta va ser al mes de març del 2020 amb una xifra del 27,27%. Actualment la taxa de positivitat se situa al 0,76%.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bryant Heaney, fa 6 mesos
a
Per Lillian Schamberger Jr., fa 6 mesos
dedico
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente