Setmanari d'informació local - 138 anys

La reforma del Defensora està pendent de l’aprovació de Turisme

L’Ajuntament sol·licità uns pròrroga per adjudicar les obres del teatre a una empresa

GRUP SERRA - ginka steinwachs soller teatro la defensora Trotz Verfall ist der Charme des Jugendstils in Sóllers TheaterLa Defensora erhalten geblieben. Foto: Patricia Lozano | plozano

Les obres per rehabilitar el teatre Defensora Sollerense continuen paralitzades. El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament sol·licità fa un mes i mig una pròrroga a la Conselleria de Turisme amb l’objectiu de poder adjudicar a una empresa les obres del teatre. Cal recordar que el concurs per rehabilitar la segona fase del Defensora quedà desert al mes de març i des de llavors no s’hi ha fet cap més actuació.


La següent passa era convocar una procediment negociat a través del qual l’Ajuntament convida a almanco tres empreses per presentar un projecte i pressupost per al projecte. Com que el termini que tenia la regidoria per adjudicar aquest contracte expirava dia 30 d’abril, l’Ajuntament sol·licità una pròrroga d’aquest adjudicació a la Borsa d’Allotjaments Tursístics. Aquest òrgan pertaneixent a la Conselleria de Tursime és qui financia els treballs per reformar l’antic edifici.


El regidor d’Urbanisme, Jaume Bestard, indicà aquesta setmana que «dia 15 d’abril demanàrem la pròrroga per fer el negociat de les obres i encara no hem rebut cap resposta». Per això han sol·licitat una reunió formal amb el secretari general, Jaume Colom, «amb l’objectiu de desencallar la situació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.