Setmanari d'informació local - 138 anys

Els socialistes denuncien el mal estat dels espais públics municipals

SOLLER - POLITICOS - JAUME MATEU , POLITICO DEL PSOE. | ARCHIVO

El portaveu del PSIB-PSOE de Sóller, Jaume Mateu, ha denunciat aquesta setmana el mal estat en que es troben les àrees de joc, zones verdes, paviments i mobiliari urbà dels carrers de Sóller i del Port, pel que demana l’Ajuntament més inversions.

Els socialistes lamenten la manca de prioritat que té, per a l’equip de govern, el manteniment de les àrees de jocs infantils, de zones verdes, paviments i mobiliari urbà dels carrers del municipi. «En el cas dels parcs infantils, no basta amb fer-hi una rentada de cara, ja que hi ha instal·lacions envellides que necessiten un canvi, també per qüestions de seguretat», explica Jaume Mateu.

El portaveu socialista afegeix que hi ha zones molt concorregudes, com ara el Parc de sa Calatrava, amb desperfectes importants en la zona de la font i amb moltes plantes ornamentals en mal estat. O com la Plaça Teixidores «on les reparacions fetes ja mostren signes de degradació».

En el cas de les zones verdes i equipaments, posa de manifest «l’estat lamentable de les instal·lacions que hi ha a la zona verda de Son Angelats, amb molts de bancs trencats, papereres rovellades i brutor generalitzada, entre d’altres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.