Setmanari d'informació local - 138 anys

L’hoteleria triplica les noves contractacions al mes de maig

El sector ha enregistrat 195 nous contractes a Sóller, una xifra que s’atraca a la dels anys anteriors a la pandèmia i que està molt per damunt dels 50 que s’enregistraren el 2020

Els nous contractes a Sóller incrementen amb el sector de l’hoteleria com a protagonista. L’arribada de turistes i l’avanç en la campanya de la vacunació han permès l’obertura de gairebé tots els hotels sollerics que han hagut de contractar nou personal o treure els treballadors que estaven en Erte.


En general, al mes de maig tota la contractació ha augmentat, però l’hostaleria és el sector que més destaca en aquest aspecte, ja que representa més de la meitat de les noves contractacions al municipi amb 195 persones que han començat a fer feina. Val a dir que aquesta xifra s’atraca a la dels anys anteriors a la pandèmia i també està molt per damunt dels 50 que s’enregistraren durant el mateix mes de l’any 2020.


En els darrers cinc anys, la mitjana de contractació al mes de maig se situava entorn als 380 nous contractes, pel que enguany les xifres ja s’assemblen a les dels anys ‘prepandèmics’ amb un total de 314 contractacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.