Setmanari d'informació local - 138 anys

«Som una generació amb poques oportunitats»

«Trec bones notes, però sóc molt despistat», assegura. | Aina Borràs

Joan Garcia (Sóller, 2005) cursa 4t d’ESO a l’IES Guillem Colom Casasnovas. És un jove amb una mentalitat i una maduresa poc habitual per la seva edat. Ens parla d’alguns dels temes més polèmics de la societat actual des del punt de vista de la seva generació.

-Et consideres un jove intel·ligent?
-Intent estar informat un poc de tot, tenir cultura general. Trec bones notes, però sóc molt despistat, impulsiu i a vegades ingenu. Depèn del que entenem com a intel·ligència.

-Tens clar què vols estudiar en acabar la secundària?
-De moment faré el batxiller social. Tenc dos anys per pensar què vull fer. Les opcions principals són magisteri, història i ciències polítiques. El meu problema és que m’agraden moltes coses... No m’agrada prendre decisions transcendentals.

Podeu llegir tota l'entrevista a l'edició en paper.

-L’escola és el més important per a tu?
-En absolut. La meva família i els meus amics són el més important, la qual cosa no vol dir que no doni importància a l’escola ja que suposa el forjament del teu futur laboral. Però a cada assumpte se li ha de dedicar el temps proporcional a la seva importància, i crec que a l’escola n’hi dedic el necessari. El temps és el més valuós.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.