Setmanari d'informació local - 138 anys

Simarro carrega contra el Govern: "Que no hagin vacunat als policies és una vergonya"

Dels 23 policies que conformen la plantilla de Sóller, només 1 està vacunat. El batle, Carlos Simarro, considera que "és una vergonya" i carrega contra el Govern: "És una incongruència que carreguin la Policia de noves competències per mor de la pandèmia, però que a l'hora de protegir-los, no se'ls vacuni".

El fet és que, a l'inici de la campanya de vacunació, la Policia Local estava inclosa dins els darrers grups del personal essencial, però amb el canvi d'estratègia que passaren a vacunar per grups d'edat, els policies de Sóller quedaren 'despenjats'. El cap de Policia, Pep Porcel, s'ha posat en contacte amb el Govern per tal que se'ls vacunàs, però encara no se'ls ha oferit cap solució.

Tot i això, els majors de 35 anys ja poden demanar cita per la pàgina web del BITCITA i, per tant, els policies que superen aquesta edat, ja podrien acudir al vacunòdrom per rebre la dosi. De fet, Porcel explica que ja tots els qui entren dins la franja d'edat que ara es pot vacunar, ja demanen cita, tot i que lamenta que no se'ls hagi vacunat de forma prioritària tenint en compte que són personal essencial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ramón Gordillo, fa mes de 2 anys

Bueno, ahora ya sabe lo que se siente, cuando se hacen peticiones y el que las recibe las tira a la papelera. Justo lo que me pasa a mi con el Ayuntamiento de Sóller. A veces no contestan, y cuando contestan obligados, mienten .

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente