Setmanari d'informació local - 138 anys

Veïnats d’Antoni Montis demanen a la Vila que actuï contra les aglomeracions

Els veïnats del carrer Antoni Montis del Port demanen a l’Ajuntament i a la Policia que actuï contra les aglomeracions que es concentren al voltant dels bars de la zona. De fet expliquen que «fa anys que ho patim però amb la pandèmia s’ha accentuat i es posa en perill la salut de tots». Per això denuncien que «és l’Ajuntament i la policia qui permet que això passi mentre nosaltres no podem descansar», diuen.


Són molts els establiments que prenen les mesures necessàries i expliquen als seus clients com s’ha d’actuar en temps de pandèmia, però els veïnats d’aquest carrer asseguren «que hi ha dies que són les 4 de la matinada i es ven alcohol a la gent que s’atura amb el cotxe quan només es pot donar consumició a la gent que seu». El fet és que «aquestes persones que consumeixen després parteixen amb el vehicle «amb el perill que comporta per a la resta de vianants i conductors», expressen.


Amb aquesta situació que es produeix d’ençà que no hi toc de queda, esperen que l’administració prengui les mesures necessàries perquè en alguns casos «les terrasses estan plenes de gent sense mantenir les distàncies de seguretat i la gent consumeix als voltants». Val a dir que no és la primera vegada que hi ha queixes veïnals per actes com el botellot i les molèsties que causa per al descans, sobretot a l’estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.