Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller estudia un únic sentit a Cas Patró Lau

Els veïnats fa anys que reclamen una solució al caos circulatori del llogaret. | Curro Viera

L’Ajuntament cerca posar solució al caos circulatori de Biniaraix i ha encarregat un estudi tècnic policial que avali la millor proposta.


Una de les opcions que hi ha damunt la taula és que Cas Patró Lau, el carrer on es concentren la majoria dels embussos del llogaret, sigui d’un únic sentit, com ja ho és els caps de setmana i els dies festius. La setmana passada el regidor de Governació, Carlos Darder, es va reunir amb els veïnats de la zona per tal de negociar com solucionar el caos circulatori i aquests mostraren el seu acord en imposar el sentit únic a Cas Patró Lau.
Així, l’Ajuntament ja ha encarregat l’estudi corresponent per oferir una solució a Sollerics i Biniaraixencs. Val a dir que el carrer de Cas Patró Lau és de titularitat compartida amb l’Ajuntament de Fornalutx.


És per això, que ambdós consistoris hauran d’arribar a un acord quant a la gestió del caos circulatori de Biniaraix.
Carlos Darder ha explicat que un cop tengui l’informe tècnic llest es reunirà amb el batle de Fornalutx per presentar-li la proposta.


El fet és que els veïnats de Biniaraix fa anys que es queixen de dos grans problemes al llogaret. Primer el caos circulatori per mor dels cotxes aparcats en doble fila al carrer de Cas Patró Lau, però també reivindiquen la necessitat d’un aparcament per als residents.
Quant a la construcció de l’aparcament, de moment ha quedat descartada, ja que Biniaraix està declarat Bé d’Interès Cultural.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.