Setmanari d'informació local - 138 anys

Els veïnats es queixen que la Vila no ha fet res al polvorí dels Cingles

Asseguren que l’Ajuntament es va comprometre a millorar la zona per donar cabuda a més vehicles

47007

Tornen les queixes per l’aparcament dels Cingles. L’associació de veïnats del Port lamenta que l’Ajuntament encara no «hagi fet res al polvorí dels Cingles». Els veïnats asseguren que l’Ajuntament es va comprometre a millorar la zona per donar cabuda a més vehicles i «encara no hem vist cap canvi».


Tot i que reconeixen que els han fet cas quan a contruir un aparcament provisional al camp d’esports de l’Infante Lois, el seu president, Juan Oliver, explica que «la següent passa era rehabilitar la zona del polvorí per poder-hi estacionar els veïnats. També s’havien d’esbucar o sanejar les casetes de la part baixa per donar cabuda a més cotxes i encara no s’ha fet».
D’aquesta manera no entenen com així no s’ha arreglat aquesta zona, que està bastant degradada, quan «ens havien assegurat que aquest estiu estaria en bones condicions. Però des de l’Ajuntament no ens han tornat a informar de res», comenta Oliver. De fet, el canvi de fer un aparcament a l’Infante Lois i no als Cingles fou, en part, per les reivindicacions veïnals.


Per altra banda, els veïnats expliquen que tampoc els han respost a cap dels escrits entregats per registre des de la seva associació. Entre la desena de demandes i preguntes entregades al Consitori demanen tenir informació sobre el resultat de l’estudi geotècnic o el concurs d’idees de l’aparcament soterrat a l’Infante Lois. A més, sol·licitaren poder tenir com a local de reunió l’Oratori de Sant Ramon de Penyafort, «i tampoc hem obtingut cap resposta», lamenta Oliver.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.