Setmanari d'informació local - 138 anys

'Sus' a les ajudes COVID

Les empreses podran presentar les sol·licituds a partir d'avui a les 0.00 hores

SOLLER - POLITICA MUNICIPAL - PLENO EXTRAORDINARIO DEL AYUNTAMIENTO DE SOLLER. | Irene Cabrer

Avui a la nit s'obri la convocatòria per a sol·licitar les 'ajudes COVID'. Les sol·licituds es podran presentar o bé a partir de les 0.00 hores del vespre que va de dilluns a dimarts per la seu electrònica de l'Ajuntament, o bé presencialment a partir de les 9 hores de dimarts.

Tal com ja es va anunciar, les ajudes es repartiran per ordre d'entrada fins que els 344.064,66 euros s'esgotin. Seran les 190 primeres empreses que facin la instància i reuneixin els requisits les que rebran els 1.800 euros establerts a les bases.

A partir del mateix moment també es podran presentar les sol·licituds d'ajuda al sector de la restauració per import equivalent a la taxa pel servei de recollida o eliminació de fems i residus sòlids urbans.

Les bases d'ambdues ajudes s'aprovaren en el ple extraordinari del divendres 25 de juny en què el partit polític Més per Sóller expressà els seus dubtes sobre "el criteri de repartiment escollit" per a les 'ajudes COVID' i proposà que es valoràs cada sol·licitud prioritzant aquelles empreses que no hagin rebut cap altra tipus d'ajuda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.