Setmanari d'informació local - 138 anys

L’aturada de taxis a Sóller queda buida per la gran demanda al Port

Turistes a la parada de taxis de la plaça d’Espanya.

La manca de taxis provoca esperes durant els mesos d’estiu quan l’aturada de Sóller queda buida per mor de la gran demanda al Port. Aquest fet provoca que alguns turistes s’hagin queixat aquest estiu a l’Oficina d’Informació Turística de les mancances en el servei, sobretot «durant les hores punta» en què la gent es mou més. El fet és que els turistes que es troben a Sóller han d’esperar que els taxistes puguin del Port, fet que provoca esperes considerables, comenten.


Per mor de les demandes dels turistes, el president de l’Associació Hotelera de Sóller, Lluís Rullan, considera que «de cara a l’any que ve l’Ajuntament ha de reprendre l’increment del servei de taxis amb les llicències estacionals que va interrompre l’any passat». El fet és que el 2019 el regidor de Governació, Carlos Darder, va anunciar que la Vila habilitaria «entre cinc i sis» noves llicències temporals, però amb l’arribada de la pandèmia i la manca de turistes no s’han arribat a crear.


Els president de l’Associació de Taxistes de Sóller, José Vicho, considera que «tampoc no és convenient que es creïn noves llicències» ja que es tracta d’una augment de la demanda «puntual» i «no és rentable afegir cinc taxis més». Vicho reconeix que durant l’estiu la majoria dels taxis són a l’aturada del Port perquè «allò més lògic és que anem allà on hi ha més gent», però assegura que el sistema de gestió de flotes envia al taxi més proper al client que el sol·licita i per tant el servei està «perfectament cobert».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.