Setmanari d'informació local - 138 anys

Els voluntaris recuperen s’Alova, un olivar del Barranc

Durant dues setmanes quinze joves treballen per restaurar els marges de la finca, propietat de la fundació Maria Ferret

Els voluntaris decanten les pedres dels marges caiguts.

Des de dilluns passat 15 joves procedents de diferents punts de la geografia espanyola treballen en un camp de voluntariat que es realitza a s’Alova. Aquest olivar està situat al camí del Barranc de Biniaraix i és propietat de la Fundació Maria Ferret, entitat que treballa per l’escoltisme de Mallorca. L’activitat central del camp de voluntariat és la rehabilitació i la recuperació dels patrimoni arquitectònic de la Serra de Tramuntana, que en aquesta ocasió s’ha centrat en la restauració i recuperació dels marges de la finca.


Els voluntaris arribaren dilluns a Sóller amb tren i foren rebuts per les autoritats locals a l’estació del Ferrocarril. Entre els representants municipals hi havia el batle, Carlos Simarro, i la regidora de Joventut, Mar Castañer.


El coordinador del projecte per recuperar s’Alova, Biel Far Florit, explica que «aquest camp de voluntariat ha estat possible gràcies al suport i l’impuls de l’Institut Balear de Joventut del Govern». Florit expressa que l’organització i la redacció del projecte anà a càrrec del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca «i va ser selecccionat per IBJove per desenvolupar-se l’any passat». A causa de la Covid «es va haver de posposar i els treballs es realitzaran aquest estiu i el proper», comenta Far.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.