Setmanari d'informació local - 138 anys

El CEIP Pere Cerdà deixa enrere els barracons

Imatge d’arxiu del primer pis on s’ubicaran les noves aules a la Casa del Mar. | Aina Borràs - ARCHIVO

Comença una nova etapa al CEIP Pere Cerdà que aquest setembre deixarà enrere els barracons i estrenarà noves aules. La Conselleria d’Educació ha aprovat la reforma de la Casa del Mar on s’hi han ubicat dues noves sales pel que enguany l’escola del Port estrenarà aquest nou espai.

Feia quatre anys que dos dels cursos del col·legi feien classes a mòduls prefabricats per manca d’espai. És per això que la direcció de l’escola sol·licità a l’Ajuntament que cercàs una solució. Així, l’Ajuntament negocià amb la Tresoreria de la Seguretat Social, que és la institució propietària de l’edifici adosat al col·legi, per tal que els cedís l’espai per fer-hi aules. Les obres de reforma a la Casa del Mar començaren al mes de desembre i han finalitzat aquest mes d’agost.

Ara únicament falta amoblar l’espai per als infants i es compliran les peticions de l’escola de deixar els barracons per «tenir un col·legi de primera». Aquesta fita s’ha allargat més del que s’esperava, ja que des de l’escola feia quatre anys que ho sol·licitaven. De fet, la regidora d’Educació, Andrea Pomar, preveia que els alumnes poguessin ocupar les noves aules abans que acabàs l’any 2020, però no fou així. Per fer ús de l’immoble, l’Ajuntament paga un lloguer de 1.500 euros i ha hagut de cercar un espai alternatiu per als pescadors del Port que fins al moment es reunien a la Casa del Mar. Així, els pescadors faran ús de l’antiga oficina d’informació turística, situada just devora el col·legi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.